Programok a Csongrádi Információs Központ szervezésében

Programok a Csongrádi Információs Központ szervezésében
2015. január 29-én, csütörtökön 17 órakor várják az érdeklődőket a Tari László Múzeumban az első világháborús kiállítás zárórendezvényére.

Program:
Kullai Attila: A harci gáz szerepe az első világháborúban
Fodor Péter: Csongrád az első világháborúban
Helye: Tari László Múzeum, Iskola utca 2., belépés ingyenes

Láttuk, hallottuk!
Az 50′-es évek a rádiózás elterjedését hozta magával. A Néprádió mindenki számára elérhetővé tette a műsorokat. Idővel folyamatosan jelentek meg az újabb és újabb készülékek. A táska és zsebrádiók megjelenésével a rádiózás tömeges szenvedélybe csapott át. Később a szalagos majd a kazettás magnók elterjedésével mindenki a maga igényeire szabhatta a zenehallgatást, ezt olyan rádiós műsorok is segítették, mint például a Magnósok órája a Petőfi rádióban. Sokan várták slágerlistákat magnójukkal, hogy felvegyék kedvenc zenéiket.

A Csemegi Károly Könyvtárban májusig megtekinthetőek Koronczai Krisztián magángyűjtő rádiói, tévéi, magnói. A kiállítást folyamatosan szeretnénk kiegészíteni más gyűjtők szép készülékeivel. Ha Önnek van otthon régi készüléke, hozza be, mutassa meg!

Új társasjátékokkal, kibővült kínálattal várunk mindenkit szombaton a Csemegi Károly Könyvtárba 9-14 óra között, ahol a klasszikus játékoktól kezdve a legújabb szerepjátékokig ki lehet próbálni sok mindent, illetve egy jó közösségben hasznosan lehet eltölteni az időt!

Februári ajánló:

2015. február 5-én 17 órakor:
Az égig érő mesefa – barangolás az ősi magyar hitvilágban címmel tart előadást a Csemegi Károly Könyvtárban őseink hitvilágáról Surján Attila és Csák László, a Csongrádi Versmondók Körének tagjai közreműködésével.

Rendezvények követése:
https://www.facebook.com/csongradi.informacios.kozpont

– www.csongrad.hu –.
SZUPERINFO.HU