Rács mögött a kábítószerterjesztő

Rács mögött a kábítószerterjesztő
A Heves Megyei Rendőr-főkapitányság eljárást folytat kábítószerrel való visszaélés bűntettének megalapozott gyanúja miatt több egri lakossal szemben. Egy férfit tetten értek  és elfogtak.

Mint a Heves Megyei Rendőr-főkapitányságtól megtudtuk, információik szerint Eger északi városrészében, egy – már korábban a hatóság látókörébe került- személy kábítószert terjeszt. Az elmúlt hét folyamán rendőri akció keretében a Heves Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Igazgatóságának és az Agria Alosztályának szakemberei, a kábítószer átadása közben tetten érték és elfogták a férfit. Az átadás közben, majd az azt követő házkutatás során közel 200 gramm, marihuánát és az árusításhoz használt eszközöket: tasakokat, mérleget foglaltak le a rendőrök.

A terjesztéssel gyanúsított férfin kívül – akivel szemben a bíróság elrendelte az előzetes letartóztatást – további két személyt – kábítószer-fogyasztót – hallgatott ki gyanúsítottként a nyomozó hatóság.

Ezen nyomozással nem összefüggésben, az Egri Rendőrkapitányság is eljárást indított kábítószerrel való visszaélés miatt, melynek során egy egri családi házban, egy külön erre a célra kialakított helyiségben 30 tő marihuánát foglaltak le január 21-én. A helyiség jól felszerelt, szellőztető, világító eszközökkel volt ellátva, a növények termesztéséhez használt nagy mennyiségű tápoldatot is találtak az intézkedő rendőrök. Az eljárás során eddig egy személyt hallgattak ki gyanúsítottként..
SZUPERINFO.HU