Rangadóval kezd a Szentesi Kinizsi – Tavaszi rajt

Rangadóval kezd a Szentesi Kinizsi – Tavaszi rajt
A Szentesi Kinizsi Megye II labdarúgó csapatának vezetőedzője, Bozóki Zoltán (képen) a tavaszi fordulóról tájékoztatott.


– Január 18-án kezdtük el a felkészülést, amit hat hétre terveztünk, az időjárás függvényében. Hivatalosan március 2-ára van kiírva a tavaszi rajt. Mindenképpen a jelenlegi pozíciónkat meg szeretnénk tartani, mivel elsők vagyunk. Ezzel a százéves Szentesi Kinizsi TE tortájára a legszebben ragyogó “gyertyát” tennénk fel egy bajnoki aranyéremmel. Bízom benne, hogy a srácok átérzik ezt a felelősséget, és úgy állnak neki a mérkőzéseknek, hogy mindig nyerni tudjunk – vázolta a bajnoksághoz fűzött reményeit.

– Heti három szabadban megtartott és két termi edzéssel kezdtük a felkészülést – tette hozzá érdeklődésemre, ezzel is alátámasztva, hogy a játékosok számára minden feltétel adott volt a stabil, kiegyensúlyozott csapategységhez.

– Árnyékot vethetnek erre az egységre a személyi változások?

– Vincze Béla Kunszentmártonból érkezett a csapatunkba. Örömünkre Juhász Csaba felépült sérüléséből és elkezdte az edzéseket. Bízom benne, hogy játszani is fog. A csapatból távozott viszont Nagy András, aki Angliába ment dolgozni. Halmos Csaba és Kovács Norbert Pálmonostorára igazolt. Úgy gondolom, hogy létszámban ennek ellenére megvagyunk. Morálisan nem fogja a csapatot bántani ez a néhány személyi változás.

– Milyen várakozás övezi az első mérkőzést?

– Az első fordulót március 2-án rangadóval kezdjük, a Pusztai László Sporttelepen fogadjuk a Mártély csapatát. Mivel a mártélyi gárda a második helyen áll, nagy a tétje ennek a mérkőzésnek. Róluk érdemes tudni, hogy feljutottak ősszel a Megye III-ból. Harcos, jó felfogással futballozó ellenfél. Megszenvedtünk tőlük a korábbi meccsünkön is. Ennek ellenére mindenképpen győzelemre játszunk, biztos vagyok azonban abban, hogy nem lesz egyszerű helytállnunk.

Megjegyzem, sok múlik majd a szurkolókon is, biztassák még lelkesebben a hazaiakat!

Kép és szöveg: D. M.

– www.varosivisszhang.hu –.
SZUPERINFO.HU