Rendezvény kontrollált belépéssel karszalagok segítségével

Rendezvény kontrollált belépéssel karszalagok segítségével
A beléptető karszalagok biztonságos és kontrollált beléptetést biztosítanak a fesztiválokon, sporteseményeken vagy zárt körű rendezvényeken egyaránt. Ki ne találkozott volna már velük?! Hiszen rendkívül egyszerűek és praktikusak, ráadásul nagyon olcsók is.

Magyarországon is előszeretettel használják olyan nagy események megrendezésekor is mint a különböző könnyűzenei szabadtéri fesztiválok – köztük a Sziget Fesztivál, a SZIN, a VOLT, a Fishing on Orfű, a Balaton Sound, az EFOTT vagy éppen a FEZEN. Azonban nem csak a fesztiválokon találkozhatunk különböző karszalagokkal.

A sporteseményeken is tarolnak a karszalagok

A hazai sportélet talán egyik legnagyobb rendezvénye a Forma 1 nagydíj, de számtalan labdarúgó mérkőzés, kosárlabda meccs, sakk bajnokság, autó- és motor verseny és számos vízi sport esemény is karszalagokkal szokta a beléptetési rendszerét kiegészíteni, a könnyebb azonosíthatóság végett. Sok híres asztaliteniszezőnk, atlétánk, birkózónk, korcsolyásunk, ökölvívónk, teniszezőnk, kézilabdázónk és úszónk versenyeit és játékát nézhetjük meg különböző karszalaggal a kezünkön.

De kulturális eseményeken és kézműves táborokban, kiállításokon, múzeumokban, állatkertekben sem ritka, ha a karszalagokkal jelzik a belépésre jogosultságot. A karszalagok sokfélesége miatt, akár a sportolók és versenyzők is hordhatják, nem zavarja játékukat. Egy egy emlékezetes mérkőzésről pedig örök emlék marad az otthoni fiókban vagy egy emléklapon a meccsen hordott karszalagunk.

A karszalagok remek reklámhordozók

A karszalagokban azonban nem csupán a beléptetésért felelős rendezők látták meg a lehetőséget, hanem a hirdetők is. A különböző karszalagok, csuklópántok és karkötők ugyanis remek reklámozási lehetőséget kínálnak az adott esemény szponzorainak megjelenésére. A nyomat készülhet egy színnel, két színnel, esetleg Full Color vagy Fotó minőségben is.

Az eseményt támogatók örömmel veszik ha minden egyes belépő karján megjelenik logójuk, szlogenjük vagy éppen valamilyen elérhetőségük. A karszalagok költsége a típustól, a logók fajtájától és a megrendelt darabszámtól függ, azonban minden esetben minőségi és gyors munkát kapunk a pénzünkért cserébe. A kreatív csapatra pedig bátran rábízható a karszalag grafikájának megtervezése is, amelyet ingyenes látványterven is megtekinthetünk és korrigálhatunk a sorozatgyártás előtt.

Számtalan karszalag közül válogathatunk

Nem is gondolnánk milyen sokféle karszalag típus létezik és ezek mindegyike több alkategóriára is bontható a megrendelő igényei alapján. A legegyszerűbb változatok a színes egyszínű tyvek karszalagok, melyek a legolcsóbb kategóriát képviselik. A 19 x 250 mm vagy 25 x 250 mm, vízálló és sorszámmal ellátott beléptető karszalagok biztonságos azonosítást tesznek lehetővé. Ezeknél különlegesebb változatok a mintás tyvek szalagok, amelyeken nem csupán egy szín, hanem akár több minta is szerepelhet.

Igényeseknek, szükség esetén választható a tőszelvényes tyvek karszalag, a plastic és vinyl csuklópánt, a textil karszalag vagy a szilikonos karkötők egyike is. Karszalag vásárlásnál a lehetőségek tárháza végtelen, ezért érdemes érdeklődni és árajánlatot kérni a karszalagexpressz.hu weboldalon keresztül, ahol a lehető legtöbb lehetőség áll a rendelkezésünkre.

 

– PR cikk –

Címkék:


.
SZUPERINFO.HU