Ritka betegségben szenved a nő: folyamatosan nőnek a mellei

Akt.:
Ritka betegségben szenved a nő: folyamatosan nőnek a mellei
Gigantikus mellei valósággal megkeserítik egy 25 éves édesanya, Fiona Hornby életét. Már a gyerekét sem meri szoptatni, mert attól fél, szó szerint megfojtja a kebleivel.

A hölgy 10 éves kora óta küzd egyre növekvő melleivel, melyek mára elérték a 48J kosarat. Makromasztiával diagnosztizálták, ami a mellszövet abnormális növekedését eredményezi – írja a life.hu.

Ruhát is rendkívül nehezen tud magának vásárolni. A lelki megrázkódtatáson kívül komoly fájdalmakkal is meg kell birkóznia. Fáj a háta, feszül a bőre, a mellén pedig csúnya sebek találhatók.

Egy mellkisebbítő műtéttel lehetne segíteni a problémáján, ám ez 5500 fontba, azaz több mint 2 millió forintba kerülne. Ennyi pénze egyelőre nincs, a GoFoundMe nevű adománygyűjtő oldalon gyűjt pénzt a műtétjére.

Forrás: life.hu


Bizarr szépségtrend hódít a nőknél, ami talán veszélyesnek nem veszélyes, mindenesetre hatása sincs. Illetve azért lássuk be, elveheti az ember kedvét a szextől... Néhány netes szépség blogger felkapta a fogkrémet a cicire ötletet: az elképzelés szerint, ha egy nő fogkrémmel kenegeti a mellét 30 ...

Oroszország - Ezt nevezzük ám igazi mellbedobásnak: a húszas évei közepén járó orosz hölgy kölcsönt próbált igényelni, de visszautasították. Úgy döntött, kér egy időpontot az egyik ügyintézőnél, hátha személyesen meg tudja őt győzni... És tényleg elég sokat tett az ügy érdekében. Ledobta ugyanis ....
SZUPERINFO.HU