2017.09.26 08:00; Frissítve: 2017.09.26 17:04


20 éves jubileum

20 éves jubileum
  Visszaemlékezésekkel és kulturális műsorral ünnepelte fennállásának 20. évfordulóját a Magyar Rákellenes Liga Siófoki Alapszervezete. Szeptember 15-én a Kálmán Imre Kulturális Központ adott otthont a Liga siófoki csoportja jubileumi ünnepségének.
hiba beküldése

A színpadon elsőként a rendezvény fővédnökei, Dr. Lengyel Róbert Siófok polgármestere és Witzmann Mihály országgyűlési képviselő, mondták el köszöntő beszédeiket, majd Csohánné dr. Kovács Anna, a Magyar Rákellenes Liga Siófoki Alapszervezetének elnöke mesélt az eltelt 20 évről. A jubileum kapcsán beszédet tartott Rozványi Balázs, a Magyar Rákellenes Liga elnöke, dr. Keller Éva főorvos nevében Koczorné Bódizs Anikó, dr. Bátfai László főorvos, dr. Fenyőházi Jenő főorvos, dr. Páli Katalin főorvos levele által üzent a rendezvény résztvevőinek. Az ünnepség egyik díszvendége Karda Beáta előadóművész fellépése mellett érintettként is mesélt a közönségnek arról, hogyan élte meg betegségét. Az előadások végén Csohánné dr. Kovács Anna és Rozványi Balázs oklevelekkel, jelképes ajándékokkal köszönte meg a Rákellenes Liga alapító tagjainak, korábbi vezetőinek és támogatóinak a több éves munkát.

A jubileumot kulturális műsor színesítette, Nagy Richárd a Perczel Mór Gimnázium tanulója verset szavalt, szintén a gimnáziumból érkezett Bozsóki Boglárka egy megzenésített verssel készült, zongorán kísérte Nagy Ágoston. A Nyugdíjasok Siófoki Egyesülete táncműsorával lépett színpadra, a rendezvény zárásaként a Balaton Táncegyüttes utánpótlás csoportjai mutatkoztak be. A Magyar Rákellenes Liga Siófoki Alapszervezetének elmúlt két évtizedét rengeteg fénykép is őrzi, melyekből a jubileum előtt filmvetítést, a KIKK aulájában kiállítást láthatott a közönség.

 

M.B.Siófok.
SZUPERINFO.HU
BelépésElfelejtetted a jelszavad?
Új felhasználó regisztrálása