3 éves lett a BioTech USA Siófok!

3 éves lett a BioTech USA Siófok!
A BioTech USA 3 évvel ezelőtt nyitotta meg új üzletét Siófokon, a Tesco üzletsorán, ahol most márciusban születésnapi akciókkal várjuk az egészséges életmód, a tudatos táplálkozás és a sportok elkötelezett híveit.

Széles termékpalettánkon a testépítőkön túl a fiatal és idős korosztály is megtalálhatja a szervezete számára hasznos vitaminokat, fehérjéket, ízületvédőket. Termékeink és vevőink köre folyamatosan bővült az elmúlt évek során, fiatalkortól időskorig kínálunk étrend kiegészítőket az aktív, egészséges élethez. A sportoló fiataloknak elsősorban vitaminokra és plusz fehérjebevitelre van szükségük az állóképességük növeléséhez. A sportolók megnövekedett tápanyagszükségletét a legnagyobb részben a jól megtervezett táplálkozással lehet megoldani, de a kellő mennyiségű vitamin és ásványi anyag bevitelhez fontos kiválasztani az egyénileg megfelelő multivitamint. Más és más vitamin és ásványi anyag csomagra, az izomzat regenerálásához, fejlődéséhez nélkülözhetetlen fehérjére van szüksége az állóképességi sportok, vagy a küzdősportok szerelmeseinek. A sportolók és testépítők egyaránt bizalommal fordulhatnak szakképzett eladóinkhoz segítségért, tanácsadásért a termékekkel, sportos életmóddal, táplálkozással, edzéssel kapcsolatban. A BioTech USA az ízületek, csontok védelmére kifejlesztette a különböző hatóanyagokból gondosan összeválogatott ízületvédő készítményeit. A sportolás során jobban igénybevett ízületekre, és az időskori ízületproblémákra egyaránt kiváló ízületvédő csomag siófoki üzletünkben is elérhető.

A BioTech USA Siófok születésnapja alkalmából nyeremény játékot hirdetünk a Biotechusa.Siófok Facebook oldalon 30.000 Ft összértékben értékes ajándékokért március 21-ig! Március 21-én, kedden minden vásárló ajándékot kap, Iso Whey Zero fehérje shake és Zero Bar fehérje szelet kóstolás lesz egész nap. Próbáld ki azokat az ízeket melyeket még nem kóstoltad! A vásárlás mellé ajándék jár: 4000Ft felett 1 db ZeroBar szelet 50g, 9000Ft felett 1 db Vitamin C 1000 100db, 19000Ft felett 1 db Iso Whey Zero 500g. Aki 5000 Ft felett vásárol március 21. és április 9. között külön nyeremény sorsoláson vesz részt! Fődíj: 20.000Ft értékű ajándékcsomag termékeinkből. További nyeremények és részletek az üzletünkben.

 

Infóbox:

BioTech USA Siófok

Siófok, Vak Bottyán u. 27.

(Tesco üzletsor)

Tel.: 06 20 289 5844

Facebook: Biotechusa.Siófok

 Siófok.
SZUPERINFO.HU