2017.11.3 09:17; Frissítve: 2017.11.3 09:17


7. Balaton Parti Esküvő Party

7. Balaton Parti Esküvő Party
November 18-án ismét a balatonboglári Urányi János Sport és Szabadidő Központ ad otthont a 7. alkalommal megrendezésre kerülő Balaton Parti Esküvő Partynak, ahol több mint 20 kiállító és színes programok várják a jegyespárokat.
hiba beküldése

Az esemény háziasszonya Lengyeltótiné Lajos Beáta. Az esküvő kiállítás látogatói az előkészületektől, az esküvő lebonyolításán át a nászútig mindenhez találhatnak segítséget. Az érdeklődők 10-18 óráig több mint 20 kiállító közt válogathatnak az esküvői ruhaszalonok, menyasszony, vőlegény, koszorúslány, örömanya ruhák, ékszerek, virágok, dekorációs kellékek, meghívók, helyszín ötletek közt. Lesznek még videósok, fotósok és egy exkluzív limuzin kipróbálására, valamint borkóstolóra is lehetőség nyílik. Új kiállítóként érkezik a rendezvényre egy 3D origami, azaz ezer papír technikával foglalkozó kreatívos, aki a szalvétáktól kezdve a menyasszonyi csokron át számos dekorációt különlegessé varázsol az origami által.

A programok közt divatbemutatók sora szerepel, a Kaposvárról, Siófokról és Balatonboglárról érkező szalonok 14 órától mutatják be kollekcióikat a közönségnek, akiket élő zenekari show is szórakoztat. A délutáni színpadi műsorokat hastánc- és táncbemutató, vőfélyjátékok színesítik. Az idei év újdonsága old timer kerékpárok és menyasszonyi ruhák bemutatója lesz, a régi korokat felidéző és vintage stílusú ruhaköltemények és kerékpárok teszik igazán különlegessé a napot.

A standok sok szeretettel és finomságok kóstolásával várják az érdeklődő párokat és a leendő örömszülőket!

 

Infobox:

  1. Balaton Parti Esküvő Party

Urányi János Sport és Szabadidő Központ

Balatonboglár, Gaál Gaszton u. 8.

További információ: 06 20 379 3450Siófok.
SZUPERINFO.HU
BelépésElfelejtetted a jelszavad?
Új felhasználó regisztrálása