Értékesítőkkel bővíti csapatát a City Cartel

Értékesítőkkel bővíti csapatát a City Cartel
A City Cartel értékesítő kollégákat keres siófoki, balatonlellei és hamarosan nyíló székesfehérvári irodáinak korrekt, megbízható ingatlanközvetítő csapata bővítésére.

A City Cartel az ingatlanértékesítéssel kapcsolatban nyújt teljeskörű szolgáltatást ügyfelei részére, a térségben található három irodájának helyi ingatlanközvetítőkből álló csapatait február végéig újabb értékesítőkkel tervezi bővíteni. Az ingatlanértékesítők összetett munkakörébe tartozik többek közt az ingatlan és a tulajdoni lap felmérése, az ingatlanok bemutatása a potenciális ügyfelek számára, valamint moderátorként közvetít és kommunikál az ingatlan keresők és az ingatlan eladók közt. Az értékesítői munkakör betöltéséhez minimum középfokú képzettség és gépjármű szükséges. Előnyt jelent a jó kommunikációs képesség, az alapvető számítógépes ismeretek, rugalmasság, önállóság, valamint a nyelvtudás, kiemelten a balatoni térségben. A munkakezdéshez nem feltétel a vállalkozói jogviszony, a City Cartel kedvező lehetőségeket biztosít azok számára is, akik nem rendelkeznek vállalkozói igazolvánnyal, vagy saját céggel, valamint pályakezdők számára is lehetőséget biztosít.

A jelentkezők a munka kezdete előtt díjmentes képzésben részesülnek. A képzés egy alapot ad az értékesítő szakmához, melynek további részeit, praktikáit az értékesítők a gyakorlat során sajátíthatják el. A munkakör önálló munkavégzést igényel, azonban a gyakorlott, tapasztalt kollégák kezdetben segítik, hasznos tanácsokkal látják el új munkatársaikat, az ügyfélkör kialakításában, portfolió felépítésében folyamatosan segítik kollégáikat. Teljes körű támogatást (jogi, adózási tanácsok, hitelközvetítés, stb.) nyújtanak részükre és ügyfeleik részére egyaránt. Az új munkatársak azonnal hozzáférhetnek egy közel kétezres nagyságú ingatlanportfolióhoz, és több ezer kereső ügyfélhez.

Az értékesítői munka időigényes, de teljesítményarányos, előnye a saját időbeosztás, a rugalmas munkaidő, és a díjmentes továbbképzések. Nincs asztalpénz, nincs marketing hozzájárulás, az értékesítőknek csak a benzinköltségről, és a telefonköltségről kell gondoskodniuk, mely a céges flotta tagjaként igen kedvező. A hazai ingatlanközvetítői hálózatok viszonylatában a City Cartel-nél érhető el a legmagasabb jutalék, mely az irodai jutalék 70 százaléka, és a kezdő alap jutalékszint is az irodai jutalék 40 százalékát éri el.

Az értékesítői munkakörre a jelentkezéseket február 28-ig a siofok@citycartel.hu email címre várja a City Cartel csapata!

 

Infobox:

City Cartel Siófok

Siófok, Fő tér 6.

Sió Pláza (földszint)

Fax: +36 84 999 693

www.siofok.citycartel.huSiófok.
SZUPERINFO.HU