Esküvő kiállítás

Esküvő kiállítás
Idén ötödik alkalommal rendezték meg a siófoki Balaton Hotelben a Mondj igent esküvő kiállítást.

Vőfély show, ceremóniamester show, a C&M Dance TSE latintánc táncosai, hastáncos bemutató, valamint a Reni Szalon és a Mon Amie esküvői ruhaszalon divatbemutatója színesítette a februári esküvő kiállítást. Az eseményen a jegyespárok mindent megtalálhattak egy helyen, ami csak egy igazi álomesküvőhöz szükséges. Az érdeklődők a gyönyörű menyasszonyi ruhák és elegáns öltönyök közt nézelődtek, a hölgyek kipróbálták az alkalmi sminkeket, válogattak az ékszerek, virág- és lufidekorációk, meghívók közt. A terített asztalok mellett ínycsiklandó esküvői torták, sütemények sorakoztak. A párok az esküvő helyszínéhez és a nászúthoz is kaptak ötleteket, és a tombolasorsoláson értékes nyereményeket nyertek. A rendezvényt egy balatonalmádi rendezvényszervező, Tali Tibor celebrálta.

Az esküvő kiállítás egyik leglátványosabb eleme a divatbemutató volt, melyen a siófoki Reni Szalon a násznép számára készített egyedi tervezésű alkalmi kollekcióit mutatta be, a Mon Amie szalon koszorúslányruhákkal és a legújabb menyasszonyi ruha trenddel készült.

– Az idei divat a sellő fazon és a csipke minden mennyiségben. A fehér örök kedvenc, de már nemcsak az ekrü, hanem a halvány púderes színek, a halványrózsaszín, barackos árnyalatok közül is szívesen választanak a menyasszonyok. A koszorúslány ruhák divatszíne a mentazöld és a barack. A President Öltönyház és a Horváth Divat a rendezvényen a vőlegények öltönydivatját mutatta be, melyek közül a sötétkék, fényesebb anyagokból készült darabok képviselik az idei trendet – számolt be a 2017-es esküvői divatról a Mon Amie esküvői ruhaszalon tulajdonosa, Sorbán Henrietta.

A szalon a divatbemutatón egy újdonsággal is előállt, az anya-lánya ruhabemutatón a legfiatalabb modellek édesanyjukkal azonos ruhában vonultak fel a kifutón.

 

M.B.Siófok.
SZUPERINFO.HU