Esküvői torta trendek a Dinasztiában

Esküvői torta trendek a Dinasztiában
Hófehér, színes, fodros, virágos, gyümölcsös vagy csokis – a hagyományostól a legtrendibb tortákig számos csodás műalkotást bemutatott Esküvői Torta Kiállításán a siófoki Dinasztia Cukrászda. Az esküvői szezon kezdete előtt, február 17. és 19.

között válogathattak az ifjú jegyespárok a Siófok szívében, a Nagytemplom mögött megtalálható klasszikus cukrászda, a Dinasztia Cukrászda esküvői kínálatából.

– Ha lett volna nagyobb helyünk, akár egy stadiont is meg tudtunk volna tölteni tortáinkkal, annyi ötletünk volt – mondja Bán Tamás, a cukrászda vezetője. – Alapvetően esküvői tortakiállításként hirdettük meg ezt a kiállítást, de más alkalmakhoz, rendezvényekhez illő hagyományos és dísztortáink is megtalálhatóak voltak a bemutatott darabok közt. Elkészítettünk egy internetes szenzációt, a kék geóda tortát, napjaink nagy divatja, a popcake, vagy más néven nyalóka süti is megjelent, amikor a pálcákon elhelyezett sütigolyókból áll össze egy esküvőre vagy céges rendezvényre készült alkotás. Kiállítottunk egy „Naked cake”-et, azaz „meztelen tortát”, aminek lényege, hogy nincsen beburkolva, a krém és a piskóta látszik, amit általában gyümölccsel díszítünk. Az állvánnyal elválasztott tortaszintek helyett már az egymásra helyezett tortákat keresik leginkább, de nem mindenki szereti követni a divatot, van, aki ragaszkodik a saját elképzeléseihez, ezért többféle variációt mutattunk be rendezvényünk alkalmából – mesélte el Bán Tamás.

Az Esküvői Torta Kiállításon nemcsak a látványos és íncsiklandó tortákat nézhették meg a látogatók, hanem a cukrászda vezetői tanácsokkal is várták a házasság előtt álló párokat.

– Egy esküvőre minél előbb érdemes megrendelni a tortát, amint megvan a létszám, az elképzelés, érdemes hozzánk eljönni – tanácsolja Bán Tamás, hiszen a legtöbb tortájuk saját egyéni ötleteik alapján készül, de sokan érkeznek kész elképzelésekkel, melyet a nagy nap előtt időben érdemes egyeztetni.

A Dinasztia Cukrászda csapata a vendégek napi kiszolgálása mellett egész évben egyedi kéréseket, megrendeléseket is vállal lakodalmakra, rendezvényekre.

M.B.Siófok.
SZUPERINFO.HU