2017.10.13 13:05; Frissítve: 2017.10.13 13:05


Globe Aqua Kft. – A tervezéstől a kivitelezésig

Globe Aqua Kft. – A tervezéstől a kivitelezésig
Az ügyvezetők több mint 20 éves szakmai tapasztalattal irányítják a siófoki telephelyű Globe Aqua Kft-t, melynek korszerű földmunkagépei jelenleg a dél-balatoni vasútvonal felújításán dolgoznak, hiszen vállalkozásunk a tervezéstől egészen a kivitelezésig vállalja a …
hiba beküldése

közületek, nagyobb megrendelők és lakossági ügyfelek földmunkáinak végzését.

Cégünk főbb tevékenységi körébe tartoznak a gépi földmunkák, az útépítés, autópálya építés, épületbontás, csatornázás, műtárgyépítés, és mindemellett gázpalack forgalmazással foglalkozunk, vegyi áru- és papírnagykerként is működünk.

A földmunkavégzés terén korszerű gépparkkal rendelkezünk, melyet folyamatosa fejlesztünk, hogy a legmodernebb technológiával teljesítsük a megrendelt beruházásokat. Az elmúlt időszakban több földmunkagépet vásároltunk gépparkunk megújítására, bővítésére. A lakossági és kisebb beruházások mellett olyan nagyberuházásoknál is közreműködünk, mint például több hazai nagyáruház földmunkái, elkerülő utak építése, bányászati termékek kitermelése, értékesítése, utak teljes közművesítése, aszfaltozása.

Siófoki telephelyünkön a lakossági, motorikus és ipari gázpalackok széles választékával várjuk vásárlóinkat, megrendelőinket, akik számára a gázpalackokat Somogy, Fejér és Veszprém megye területén házhoz szállítjuk. Telephelyünkön mindemellett vegyi áru és papírnagyker működik, a lakossági és vállalati megrendelőink széleskörű kiszolgálásának érdekében.

 

Infobox:

Globe Aqua Kft.

Siófok, Honvéd utca 33.Siófok.
SZUPERINFO.HU
BelépésElfelejtetted a jelszavad?
Új felhasználó regisztrálása