Gyógyír nehezen gyógyuló sebekre

Gyógyír nehezen gyógyuló sebekre
Nehezen, vagy nem gyógyuló sebek kezelése terén nyújt hiánypótló ellátást a Mediq siófoki sebkezelési és ápolási centruma, a régi Rendelőintézet első emeletén.

A Mediq országos hálózatának siófoki rendelőjében dr. Tóth András sebész szakorvos fogadja a betegeket.
– Mitől egyedi, hiánypótló, amit nyújtanak?
– Ez a fajta ellátás a betegek részére máshol nem igazán elérhető – válaszolta dr. Tóth András. – Fő profilunk a sebkezelés. Nehezen, vagy nem gyógyuló sebek (fekélyek, felfekvések, égett sebek, sipolyok), gyógyulás jeleit néhány hét után sem mutató sérülések, műtéti sebek kezelését vállaljuk, illetve a betegek gondozását. A sebkezelés terén, a gondozás szempontjából szükséges havi viziteket rendkívül kedvező áron biztosítjuk. Ráadásul az első állapotfelmérés ingyenes! Megtanítjuk a beteget, vagy hozzátartozóját a szakszerű sebkötözésre, segítünk szükség esetén felvenni a kapcsolatot szakápoló szolgálattal, de segítünk mozgáskorlátozottság esetén a gyógyászati segédeszköz-ellátásban is. Ágyban fekvő, illetve mozgáskorlátozott betegeket otthonukban látogatjuk, gondozzuk.
– Kizárólag ilyen betegeket várnak a Mediq siófoki sebkezelési és ápolási centrumába?
– Nem, a rendelőben ambuláns sebészeti ellátást is végzünk, számos beavatkozást az anyajegyek eltávolításától egyéb bőr- és bőralatti elváltozások kimetszésén át a körömágy-gyulladásig. Ezek azonban költségigényük miatt a másutt is tapasztalható magánorvosi díjak mellett érhetők el. Rendelőnkben kulturált körülmények között a legjobb minőségű kézi eszközök és varróanyagok állnak rendelkezésre, a lehető legjobb kozmetikai eredmény elérése érdekében.
– A Mediq-centrum egy országos hálózat része?
– Igen, országszerte működnek ma már a sebkezelési és ápolási centrumok, magam is dolgozom, illetve dolgoztam két másik rendelőben, Veszprémben és Kaposváron. Azt, hogy szolgáltatásunk hiánypótló a sebkezelés terén, betegeink pozitív visszajelzései is megerősítik. Akiknek szükségük van a segítségünkre, keressék a Mediq Direkt csapatát, szeretnénk rászolgálni a bizalmukra!
Infóbox
Mediq Sebkezelési és
Ápolási Centrum,
Siófok, Semmelweis u. 1.
(régi Rendelőintézet),
I. emelet 15. ajtó.
Dr. Tóth András sebész szakorvos.
Bejelentkezés: 30/269-58-98, interneten: foglaljorvost.huSiófok.
SZUPERINFO.HU