Három népszerű testkezelés az álomalakért!

Akt.:
Három népszerű testkezelés az álomalakért!
A fogyókúrázók nagy többsége viszonylag gyorsan szeretne látható eredményt elérni, éppen ezért választanak különböző gépi testkezeléseket is a még gyorsabb fogyás reményében.

Az állapotfelmérés mindig személyre szabottan történik, hiszen mindenki más egészségi állapottal rendelkezik. Amennyiben nincs ellenjavallat ( kontraindikáció), akkor érdemes a kombinált megoldásokat kínáló eszközökre voksolni, mert az orvosi technológiákkal rendelkező gépi kezelések alkalmasak teljes körű alakformálásra (has, csípő, comb, hát), a test mérgező anyagainak eltávolítására, ill. cellulitkezelésre egyaránt.
De mit is tudnak ezek a kezelések és kinek, milyen problémára ajánlottak?
ULTRAHANGOS KAVITÁCIÓ
A kavitációs kezelőfej ultrahang hullámokat kibocsátva kombinálja az akusztikus- és a hőenergiát, főként a mélyebb zsírrétegekben. A kezelés során nagy teljesítményű ultrahang hullámok jutnak a kezelt terület szöveteibe, melyek mikrobuborékokat hoznak létre. Ezen mikrobuborékok összeroppanása során nyomásváltozás jön létre, mely az ott található zsírsejteket szétbontja. A 6-8 kezelésből álló kúra az adott testtájékon egy-két ruhaméret csökkenést eredményezhet. Megfelelő tudatossággal hetente 1-1,5 kg zsírtól szabadulhatunk meg.
HEXAPOLÁRIS RÁDIÓFREKVENCIA
A hőenergia az elektródák között közvetítődik, kizárólag a célterületen koncentrálódik. Egyenletes és átfogó energiaeloszlásának köszönhetően nagyobb energiamennyiség vihető be kellemes kezelésérzet mellett. A kezelőfej hőenergiája és elektromágneses hullámai visszafordítják a bőr öregedését okozó fiziológiai folyamatokat, felgyorsítják a zsírszövetben a vér- és nyirokkeringést, csökkentik a zsírdepókat, komplikációk nélkül javítják a bőr általános állapotát és a narancsbőrt.
VÁKUUM -mal kombinált rádiófrekvencia és LED fény
Ez a technika lényegében a vákuum ismétlődő, pulzáló hullámait használja a bőr alatti szövetek összenyomására, így ezek a rétegek stimulálódnak. Ez a stimuláció növeli a bőr rugalmasságát, ezáltal egyenletesebb bőrtónus jön létre, és csökken a bőr megereszkedése és csökken a narancsbőr. A piros LED fény és az emelt teljesítményű rádiófrekvencia egy kezelőfejben 3:1 -ben hatást kifejtve maximalizálja az elérhető eredményeket.
www.rejuvena.huSiófok.
SZUPERINFO.HU