Három tárlat, három téma

Három tárlat, három téma
Siófok novemberben is színes tárlatokkal – jelmez és hangszerkiállítással, tűzzománc alkotások tárlatával, és a Diabetes Világnap alkalmából nyílt kiállítással – várja a művészetek kedvelőit. A siófoki Kálmán Imre Kulturális Központ galériáján a X.

Kálmán Imre Emléknapok alkalmából nyílt meg a Magyar Hangszerész Szövetség és a Budapesti Operettszínház közös kiállítása, mely november 21-ig látogatható. A tárlaton a híres siófoki születésű operett szerző, Kálmán Imre operettjeihez készült színházi jelmezek láthatóak. Emellett a Mesélő hangszerek című műhelykiállítás magyar hangszerkészítő mesterek alkotásait mutatja be.

A siófoki Kálmán Imre Kulturális Központ előcsarnokában november 8-án, a Diabetes Világnapján rendezte meg kiállítását a Magyar Cukorbetegek Siófoki Egyesülete. A november 22-ig megtekinthető tárlatot az egyesület tagjainak kézimunkái és rajzai alkotják.

A siófoki Kálmán Imre Emlékházban nyílt meg Glatz Marietta tervezőgrafikus A Lángoló Tűz-Zománc Attribútumai című kiállítása. Az Emlékház falait a grafikusművész sokszínű tűzzománc képei és könyvillusztrációi díszítik.

 

M.B.Siófok.
SZUPERINFO.HU