Indítsuk a napot édesburgonyás reggelivel!

Indítsuk a napot édesburgonyás reggelivel!
Érdemes kísérletezni az édesburgonyával a konyhában, mert nemcsak köretként, hanem reggeliként, főételként és desszertként is remek fogásokat lehet készíteni belőle.

– Az édesburgonyát sokan csak köretként fogyasztják, pedig főétel, desszert, koktél és számos reggeli fogás is különlegesen finom lesz tőle. Aki ezzel indítja a napját, nemcsak új ízeket fedezhet fel, hanem az egészségére is figyel, ugyanis az édesburgonyának alacsony a glikémiás terhelése, vagyis nem emeli meg hirtelen a vércukorszintet, tehát nem terheli a szervezetet – mondja Czanik Balázs, a Capoeira Aerobik megalkotója, aki Kovács András bio édesburgonya termesztővel közös receptkönyvében megannyi lehetőséget megmutat a batáta változatos elkészítésére.



Siófok.
SZUPERINFO.HU