Ismételt a McDonald’s

Ismételt a McDonald’s
Az országos Torkos Csütörtök mozgalom siófoki különlegessége volt, hogy a McDonald’s hálózatának a városban közel 20 éve működő üzlete is részt vett az akcióban.


 A nagy sikert követően az étterem az év második hónapjában ismét hasonló, nagyszabású csütörtöki megmozdulással készült. Február 28-án újra egész nap féláron torkoskodhattak a vendégek. A kedvezmény a teljes fogyasztásra vonatkozott, s nem csak az étel-, hanem az italfogyasztásra is kiterjedt, ez alól csak a folyamatosan elérhető, igen alacsony árfekvésű akciók voltak kivételek. Az étterem fő célkitűzése az volt, hogy részesei legyenek egy országos programnak, és további kedvező ajánlatokat nyújtsanak vendégeiknek.
Kovács Szilveszter, a siófoki McDonald’s étteremvezetője számolt be lapunknak az akcióról:
A hideg téli időszakban szeretnénk a siófoki és környékben élő lakosoknak kedvezni különböző akciós ajánlatokkal, megszólítani régi és leendő vendégeinket. Közel 20 év alatt rengeteget kaptunk a lakosságtól. A jelenléten, a  téli elérhetőségen és a városi rendezvényeken való részvételen kívül,  ilyen promóciókkal adhatunk vissza valamit számukra. Több hasonló törekvésünk is volt már ennek érdekében. Számos alkalommal kuponakciókkal, párszázas ajánlatokkal igyekeztünk a lakosok kedvében járni. A kiindulási pontja a mostani féláras akciónak is ez volt, továbbá hogy a téli, szürke hétköznapokba csempésszünk egy kis pezsgést, vendégeink és kollégáink számára is felidézzünk egy kis nyári hangulatot! Természetesen eddig hozzánk nem betérő, új vendégeket is reméltünk az akciónkkal, hiszen – tudomásunk szerint – a McDonald’s az egyetlen olyan étterem volt a városban, mely megismételte ezt a csütörtöki akciót.
A tervek szerint egyelőre februárral bezárólag, a téli időszakban szervezett az egység Torkos csütörtököket, de a nagy sikerre való tekintettel lehetséges, hogy tavasszal is folytatódna ez a mozgalom.Siófok.
SZUPERINFO.HU