Megnyílt a gondolkodtató játékok boltja Siófokon!

Akt.:
Megnyílt a gondolkodtató játékok boltja Siófokon!
Mennyire vagy furfangos, ügyes, kreatív és gyors? Siófok legújabb játékboltjában bármikor kipróbálhatod magad, ugyanis a MagicBox hálózat negyedik üzleteként Siófokon is kinyílt a Varázsdoboz!

A siófoki MagicBox Játékpontban valóban játék a vásárlás, hiszen bárkikipróbálhatja a különböző típusú játékokat, így saját tapasztalat alapján választhatja ki kedvencét. Logikai játékok, készség- és képességfejlesztő játékok, ügyességi és mozgásfejlesztő játékok, családi és party játékok, taktikai és stratégiai játékok, gyermek és felnőtt társasjátékok, kreatív készletek, építőjátékok, puzzle, bébijátékok, fejlesztőjátékok, kártyajátékok és kísérletezős készletek, mindez a gyermek és a felnőtt korosztálynak egyaránt. Játékboltunkban 0-99 éves korig mindenkinek tudunk olyan minőségi játékot ajánlani, mellyel játszva fejleszthető számos készség és képesség. Kevés a szerencse alapú játékunk, a lényeg a logika, az ügyesség és a gyorsaság. Szakképzett munkatársunk segítségével ráadásul bárki kipróbálhatja melyik játék illik hozzá a legjobban. Társasjátékaink, logikai és fejlesztőjátékaink nemcsak a gyerekeknek, hanem a felnőtteknek is igazi kihívást jelenthetnek.

Kifejezetten olyan játékok is megtalálhatóak nálunk, amelyek kiszűrik a diszlexiát és a diszgráfiát akár már óvodás korban, így korai felismerés után egyből kezdetét is veheti a fejlesztés.

Siófokon kizárólag üzletünkben kapható a lányok kedvenc játéka, a TOP Model kreatív csomagok, a fiúknak MonsterCars, focis, kastélyos, űrhajós foglalkoztatókkat, és a Magyarországon jelenleg csak a MagicBoxnál kapható mágneses focit ajánljuk. Az egyéni vásárlóink mellett örömmel várjuk játékboltunkba az óvodák, oktatási intézmények pedagógusait is.

Aki szeretné még több játékunkat kipróbálni, az keressen fel minket november 20-án a siófoki régi könyvtár épületében a Kálmán Imre Kulturális Központ JátékKuckójának megnyitóján! Addig is új élményekkel, kalandokkal és sok-sok izgalmas játékkal várunk mindenkit a MagicBox Játékpontban!

 

Infobox:

MagicBox Játékpont

Fő utca 47-53.

Tel: 06 30 876 4617

www.magicboxjatek.hu

www.facebook.com/magicboxjateksiofokSiófok.
SZUPERINFO.HU