Miért hasznos az OTO Flabélos professzionális teljes test vibrációs készülék?

Miért hasznos az OTO Flabélos professzionális teljes test vibrációs készülék?
A mai rohanó világban mindenki a kifogásokat keresi testünk formálásához, egészségünk megtartásához, pedig a rendszeres mozgás elengedhetetlen a fittség megőrzéséhez.


Ennek most vége, mert a jövő leghatékonyabb és legkíméletesebb edzési módszere segít ebben! Mindezt 10 perc alatt, a Flabélos-szal! Körülbelül 45-50 percnyi klasszikus, edzőtermi munkát végezhetünk el, különösebb megerőltetés nélkül, kényelmesen!
A Flabélos billegő-mozgó padján állva sorozatos egyensúlyvesztés következik be, mely beindítja a központi idegrendszert, az agy pedig utasítást ad az egyensúly fenntartásában részt vevő összes izomnak. Reflexeink működésbe lépnek, melyek jelentős izommunkát eredményeznek, az ízületeink, szívünk megterhelése nélkül. Az izomrostok másodpercenként 20-60-szor húzódnak össze és ernyednek el, míg hagyományos edzés esetén ez 4-5-ször történik meg. 10-20 perc alatt elérhető a test szinte összes izmának átmozgatása.
Jelenleg az egyetlen ismert, gyógyszer nélküli edzésmódszer, amellyel a csontritkulás folyamata megállítható és visszafordítható, valamint az egyetlen, gyógyszer nélküli rehabilitációs módszer, amellyel a végtagok érszűkülete gyógyítható! Ajánlott még a gerinc melletti izmok célzott erősítésére, mely rendkívül fontos az ülőmunka során fennálló porckorong kopás, porckorong sérv megelőzéséhez. Csökkenti a stressz hormon (kortizol) szintet és növeli a boldogsághormon (endorfin) szintet. Jótékony hatással van az anyagcserére, javítja a közérzetet és a vérkeringést. Fejleszti a mozgáskoordinációt és az egyensúlyozó képességet, mely az időseknek előnyös. Növeli az izmok munkabírását, az izmok erejét, tónusát. Csökkenti a cellulitist, enyhíti a derékfájást, segíti a sérülések, betegségek következtében károsodott izmok, ízületek újjáépítését, ezáltal a rehabilitáció leghatásosabb eszköze. Egy egészséges és hatékony diétával kombinálva rendkívül látványos fogyás érhető el úgy, hogy az izomállomány nem, csak a zsírállomány csökken. Fogyni vágyóknak naponta 2×10 percet ajánlunk, étkezések előtt 1-2 órával. Tegyünk napi 10 percet az egészségünk megőrzése érdekében!Siófok.
SZUPERINFO.HU