Nyíltnap a DREAM Fitness-nél

Nyíltnap a DREAM Fitness-nél
Sok felnőtt és gyermek próbálta ki a DREAM Fitness, Funkcionális Edzőterem edzéseit és részt vettek az egészséges életmódról szóló előadáson a május 20-i nyíltnapon.

– Nálunk garantáltan megtalálják azt a „testazonos” edzést, amivel boldogságot okozó külsőt és teljesítményt érhetnek el a lehető legrövidebb idő alatt. A funkcionális edzőteremben személyre szabott és csoportos edzések széles skáláját nyújtjuk minden korosztály számára.

A nyíltnapok által szeretnénk, hogy minél többen megismerkedjenek az edzésmódszereinkkel, az egészséges táplálkozás jelentőségével és minden ide látogató megtalálja a céljának leginkább megfelelő mozgásformát. Nagyon sokan csak a konditermek világát ismerik, ahol leginkább az izomtömeg növelésén van a hangsúly, nálunk azonban ennél sokoldalúbb, a mindennapi mozgásainkra épülő edzésekkel találkozhatnak – mondta el Hamál Dávid, a DREAM Fitness, Funkcionális Edzőterem vezetője.

A szombati nyílt nap előadással indult, melyen Hamál Dávid bemutatta az érdeklődőknek a teremben található testmozgási lehetőségeket (G-Flex/TRX, Funkcionális köredzés, Gyermek köredzés, 50+ senior edzés, Core training, Anatómiai pilates, Gerinc jóga, Alakformáló torna, Capoeira, Jiu Jitsu, Aikidó, Boksz).

A vendégek megismerkedhettek a rendszeres testmozgás előnyeivel, a helyes táplálkozás alappilléreivel, a különböző táplálék kiegészítőkkel, vitaminokkal és fehérjékkel. A látogatók elsőként egy minden izomcsoportot átmozgató G-Flex és TRX, majd egy Funkcionális köredzésen vettek részt.

– Nálunk nincsenek gépek, saját testsúlyunkat használjuk, különböző eszközök (kézi súlyzók, homokzsákok, medicinlabdák, hevederek, ugrálókötelek, hajókötél stb.) segítségével zajlanak az edzések. A funkcionális edzéseken az alapvető, mindennapi mozgásmintákat használjuk, mint a húzás, tolás, guggolás, forgás, tárgyak hordozása, gyaloglás és futás – mindezek intenzitását, hatékonyságát különböző eszközökkel növeljük. A gyakorlatok megtervezése során nagy hangsúlyt fektetünk a gerincstabilizáló izmok erősítésére, mobilizálására, amelyek javítják a testtartást, a mozdulatokat; növeljük a teljesítményt és az állóképességet – mutatta be a legkedveltebb edzéstípust a DREAM Fitness vezetője.

A résztvevők délelőtt során egyebek mellett kipróbálhatták a gerinc jógát, amely egy preventív mozgásterápia, célja elsősorban a mozgásszervrendszer és az idegrendszer egészségének helyreállítása anatómiai alapmozgásokra épülő gyakorlatsorokkal.

A nyílt napon különböző prémium kategóriás, egészségre ártalmatlan zsírégetőket, illetve izotóniás italokat, fehérjeszeleteket, fehérjeturmixokat, gyümölcsöket kóstolhattak a vendégek.

A DREAM Fitness edzései kortól, nemtől és edzettségi szinttől függetlenül mindenki számára ajánlott, így a nyíltnapra is sok szülő látogatott el gyermekeikkel közösen.

 

M.B.Siófok.
SZUPERINFO.HU