2017.10.9 15:41; Frissítve: 2017.10.9 15:41


Október és November a látás hónapja a Göblyös Optikában!

Október és November a látás hónapja a Göblyös Optikában!
Köztudott, hogy most már évek óta megrendezésre kerül Magyarországon a Látás Hónapja elnevezésű országos kampány, mellyel az Optikus Szövetség szeretné felhívni a lakosság figyelmét a szemünk és látásunk fontosságára.
hiba beküldése

Ennek keretében az optikák különböző kedvezményekkel és akciókkal kívánnak kedveskedni vásárlóiknak, amit a lakosság nagy örömmel fogad.
Nincs ez másként a Göblyös Optika üzleteiben sem, hiszen az év többi részéhez képest ilyenkor még inkább érdemes a szemüveget viselőknek felkeresni a cég boltjait. Nem titkolt célja a Kft.-nek, hogy ennek keretében olyan minőségi látásélményt nyújtó szemüvegeket népszerűsítsenek a lakosság számára, amellyel a negyven év felettieknek
minden távolságra megoldást nyújtsanak egy szemüvegen belül. Évek óta egyre többen választják ezt a megoldást, aminek vételára egyenes arányban nő a szemüveglencse által nyújtott látásélménnyel. Ez azt jelenti, hogy minél magasabb a lencse ára, annál komfortosabban látunk új szemüvegünkkel nemcsak távolra vagy olvasni, de karnyújtásnyi távolságra is. Nem elvetendő, hogy ehhez a lencséhez biztosítanak megszokási garanciát, ami azt jelenti, hogy egy hónapig próbálhatja a vásárló a szemüveglencsét, és amennyiben nem tudja megszokni, vagy a várt eredményt számára a szemüveg nem biztosítja, úgy ingyen kicserélik a lencsét vagy egy jól ismert bifokális szemüvegre, vagy egy távoli és egy közeli szemüveglencsére.
A Látás Hónapja keretén belül, most vásárlóiknak a választott multifokális lencsénél eggyel magasabb minőségű lencsét adnak, természetesen az alacsonyabb minőségű árán. Ezen felül még egyéb kedvezményeket is biztosítanak, amelyek részleteiről érdeklődjön személyesen, vagy telefonon. Keresse fel a Göblyös Optika Kft. üzleteit, Enyingen, Lepsényben, vagy akár Székesfehérváron!

Infobox:
Göblyös Optika Kft.
Enying, Kossuth u 42
Lepsény, Fő utca 105
Székesfehérvár, Várkörút 42.
Tel: 30 / 639 – 0717Siófok.
SZUPERINFO.HU
BelépésElfelejtetted a jelszavad?
Új felhasználó regisztrálása