2017.09.6 15:38; Frissítve: 2017.09.6 15:38


Szeptembertől folytatódik a vasútfelújítás

Szeptembertől folytatódik a vasútfelújítás
A nyári utazási főszezon után szeptembertől tovább folytatódik a dél-balatoni vasútvonal felújítása. A MÁV Zrt.

Kommunikációs Igazgatósága arról tájékoztatta lapunkat, hogy a vonal felújítási munkák három ütemben, december 9-ig tartanak majd, és az első ütemben jelentős menetrendi módosítások lesznek. Szeptember 11-től október 5-ig a Budapest–Székesfehérvár–Gyékényes vonal Balatonboglár–Nagykanizsa szakaszán pályakarbantartási munkák miatt módosított menetrend szerint közlekednek a vonatok. Balatonszemes–Nagykanizsa között vonatpótló autóbuszokkal közlekedhetnek az utasok. Egyes vonatpótló autóbuszok csak Balatonszentgyörgyig közlekednek.

Szeptember elsejétől december 9-ig szintén három ütemben folytatódik a Kaposvár–Fonyód vonal felújítása. Az első ütem szeptember 10-ig tart, ez idő alatt a vonatok helyett vonatpótló autóbuszok közlekednek.

A pótlóbuszokon a vasúti menetjegyek érvényesek, együttes elhelyezést és kerékpárszállítást ebben az esetben nem vállal a MÁV-START. A vasúttársaság arra kéri utasait, hogy figyeljék az állomásokon kihelyezett hirdetményeket és útbaigazító táblákat, térképeket, valamint a hangos utastájékoztatást és a MÁV-csoport honlapját.

 

M.B.

hiba beküldéseSiófok.
SZUPERINFO.HU
BelépésElfelejtetted a jelszavad?
Új felhasználó regisztrálása