2017.09.22 16:05; Frissítve: 2017.09.26 16:06


Új 9 személyes bérelhető kisbusz a Szabó Car-nál

Új 9 személyes bérelhető kisbusz a Szabó Car-nál
A személy- és tehergépjárművek bérlésére specializálódott siófoki Szabó Car Kft. bérautóflottája egy vadonatúj Opel Vivaro 9 személyes kisbusszal bővült.
hiba beküldése

Ügyfeleink elégedettsége és teljes körű kiszolgálása érdekében bérautóflottánkat évről évre megújítjuk. Bérelhető járműveink választéka nyáron egy vadonatúj Opel Vivaro 9 személyes kisbusszal bővült, mely elől-hátul egyaránt hűtető és fűthető, így tökéletes és kényelmes választás lehet egész évben a több kilométeres belföldi vagy külföldi utazásokhoz. Az Opel kisbusz kiválóan alkalmas sporteseményekre készülő csapatok részére, egyesületek kirándulásaihoz, baráti társaságok nyaralásához, vagy akár önkormányzatok számára is. A hosszabb út során a sofőrnek segítséget nyújt a beépített tempómat, a menetstabilizátor és a fedélzeti komputer.

Az egyéni utazásokhoz számos, különböző típusú személyautót kínálunk bérlésre. Ráadásul az idei évben személygépjármű flottánk több darabját újabbakra cseréltük, hogy ügyfeleink minél modernebb autók közül válogathassanak.

Jövő tavasszal tervezzük tehergépjárműveink megújítását, hogy még megbízhatóbbá, kényelmesebbé tegyük ügyfeleink bel- és külföldi szállítmányozását.

Cégünk, a Szabó Car Kft. kifejezetten a személy- és tehergépjárművek, 9 fős kisbuszok bérbeadására specializálódott a közelmúltban. Telephelyünkön új partnerünkkel, a Sebesi Autóval is találkozhatnak ügyfeleink, akik számára a 12 éves szakmai tapasztalattal rendelkező használtautó-kereskedő korrekt, ügyfélbarát ügyintézés során biztosítja az adás-vétel teljes körű, gyors és kényelmes lebonyolítását. Kereskedésük kizárólag jó minőségű használtautók beszerezésére törekszik Magyarországon, és külföldön egyaránt, ezentúl foglalkoznak fiatal gépkocsik megrendelésre történő beszerzésével az Európai Unió területéről.

 

Infóbox:

Szabó Car Kft.

Siófok, Vak Bottyán út 27.

(Szatmáry Szerelvényáruház mellett)

Tel.: +36 70 640 20 80

info@szabocar.hu

www.szabocar.huSiófok.
SZUPERINFO.HU
BelépésElfelejtetted a jelszavad?
Új felhasználó regisztrálása