2017.08.18 11:25; Frissítve: 2017.08.18 11:25


Végre Plus Size Divat Siófokon!

Végre Plus Size Divat Siófokon!
Augusztus elején nyitottuk meg Plus Size Divat üzletünket Siófokon, az Átrium üzletházban, ahol nagyméretű női és férfi minőségi ruhákat kínálunk.
hiba beküldése

Plus Size Divat üzletünkben férfi vásárlóink az L-es mérettől a 8XL-ig, női vásárlóink XL-től 6XL-ig megtalálhatják a számukra legkényelmesebb divatos darabokat. A férfiak számára pólókat, alkalmi és hétköznapi ingeket, farmernadrágokat, rövidnadrágokat, alkalmi nadrágokat, öveket és nadrágtartókat árusítunk. A hölgyek elegáns és hétköznapi szoknyáink, nadrágjaink, rövidnadrágjaink, ruháink, zakóink, felsőink, valamint tunikáink közül válogathatnak. A fiatalos stílusú, vidám színű összeállítások mellé a tökéletes táskát is kiválaszthatják.

Minőségi termékeink minimum 80, de többsége 100 százalékos pamutból készülnek, magyarországi gyártóktól érkeznek üzletünkbe. A közép árkategóriás hétköznapi ruháktól a magasabb árkategóriás alkalmi ruhákig, márkás darabokig többféle összeállítás kerül üzletünkbe. Kifejezetten nagyméretű márkás ruhadarabokkal is foglalkozunk: a férfi kollekcióban Marco Renzo ingek, Ultimates és Quintz pólók, Paulo nadrágok, a női kollekcióban a Wanabee, a Sikk, az Andi Kollekció és a Zoé Divat darabja találhatóak meg.

Igyekszünk minél közvetlenebb kapcsolatot tartani vásárlóinkkal, segítjük vevőinket, hogy megtalálják a számukra legalkalmasabb ruhákat, így ha éppen nincs a helyszínen megfelelő méret, rendelésre egy-két nap alatt meghozzuk.

Egész évben nyitva tartunk, és mindig az aktuális szezon legdivatosabb darabjait ajánljuk vásárlóink számára. Az őszi kollekció néhány ruhadarabja már megtalálható polcainkon, de a teljes szezonális kínálat szeptember elejétől kerül üzletünkbe. Jövőbeli terveink közt elsősorban egy webáruház kialakítása szerepel.

Látogassanak el Plus Size Divat üzletünkbe, és kövessék folyamatosan frissülő facebook oldalunkat, hiszen az oldal kedvelői között augusztus 31-ig vásárlási utalványt sorsolunk ki!

 

Infobox:

Plus Size Divat

Siófok, Átrium üzletház (volt Dáma Divat helyén)

Nyitva tartás: H-P 9-18, Szo 9-13 óra

Tel: 06 84/506-517

www.facebook.com/plussizedivatSiófok.
SZUPERINFO.HU
BelépésElfelejtetted a jelszavad?
Új felhasználó regisztrálása