Crystal Nails – körömtrendek minden évszakra!

Crystal Nails – körömtrendek minden évszakra!

Októberben még az ősz körömtrendjei, november közepétől már a legújabb téli divatszínek, körömdíszítő elemek is elérhetőek webshop áron a siófoki Crystal Nails szalonunkban.
tovább »
Október, a mellrák elleni küzdelem hónapja

Október, a mellrák elleni küzdelem hónapja

A Magyar Rákellenes Liga Siófoki Alapszervezete évről évre az októberi Siófoki Halfesztivál első napján szervezi meg mellrák ellenes rózsaszín sétáját, hogy minél több ember figyelmét felhívják a megelőzésre, az egészséges életmódra.
tovább »
Sétáltatós nap a menhelyen

Sétáltatós nap a menhelyen

Sétáltatással és örökbefogadó nappal ünnepelte látogatóival közösen az állatok világnapját a Siófoki Állatvédő Alapítvány.
tovább »
Minden a halról szólt Siófokon

Minden a halról szólt Siófokon

Októberben három napon át idén ismét minden a halról szólt Siófok gasztronómiai rendezvényén, a Siófoki Halfesztiválon.
tovább »

Megújulás és bővülés a Kaduceus Gyógyszertárnál

Megújulás és bővülés a Kaduceus Gyógyszertárnál

Öt év elteltével kinőtte régi helyét, és hétfőtől saját, újépítésű üzletbe költözik a siófoki Kaduceus Gyógyszertár. Pénteken 14 óráig még a régi helyen, hétfőn reggel 7.
tovább »
Programokban gazdag nyarat zárt a KIKK

Programokban gazdag nyarat zárt a KIKK

Népszerű koncertsorozatokkal, gyermekelőadásokkal, gyermekeknek szóló filmvetítésekkel és kiállításokkal sikeres nyári szezont zárt a siófoki Kálmán Imre Kulturális Központ.
tovább »

Veszprémi alkotók

A Veszprémi Művész Céh kollektív tárlatát hozta el a siófoki Kálmán Imre Kulturális Központba.
tovább »

Kutatók éjszakája a Logiscool-nál

Kipróbálhatták a programozást és betekinthettek a Logiscool világába a gyerekek a kutatók éjszakáján, Siófokon. Szeptember 30-án egy játékos programozási feladat során ismerkedhettek meg a Logiscool programozó iskolával a kutatók éjszakájára jelentkezett gyerekek.
tovább »

Siófoki testépítő sikere Barcelonában

  Kiemelkedő eredménnyel szerepelt az Arnold Classic Europe nemzetközi testépítő és fitnesz versenyen a siófoki Szabó Cintia. Szeptember 23. és 25.
tovább »

Ismét a siófoki idősekre figyelt a város

Több mint négyszázan vettek részt az idősek napi rendezvényen, melynek idén októberben a siófoki Kálmán Imre Kulturális Központ adott otthont. Október 1-jén, az idősek világnapján Siófok városa évről évre felköszönti a 60. életévüket betöltött siófoki lakosokat.
tovább »

Programajánló

Október 3-8.
tovább »

Comfort Ablak Kft. – a Rehau ablakok gyártója

Kibővült gyártóüzemében gyártja a nyílászárók terén jól ismert, kiváló minőségű Rehau nyílászárókat a Siófokon és vonzáskörzetében piacvezető cégként működő Comfort Ablak Kft. Ezen fejlesztésekről Szakálas Gyula tulajdonossal beszélgettünk.
tovább »

Legyen a digitális világ mindenkié!

Az okoseszközök világában segít eligazodni a KATEDRA Nyelviskola Siófok új ingyenes képzése. A „Digitális szakadék csökkentése” című támogatott program résztvevői elsajátíthatják a PC, a laptop, a tablet és az okostelefonok használatát.
tovább »

Vitorlák, vitorlások

Vitorlázástörténeti előadását hozta el a siófoki BRTK Könyvtár közönségének Dr. Dulin Jenő. Szeptember 28-án Vitorlák, vitorlások címmel hallgathatták meg az érdeklődők a könyvtár előadótermében a vitorlázás történetét. Dr.
tovább »

Széchenyi előadás

Gróf Széchenyi István születésének 225. évfordulója alkalmából Szilágyi Zsolt tartott előadást a „legnagyobb magyarról” a siófoki BRTK Könyvtárban.
tovább »

Nosztalgia kávéház

Németh Gábor zeneművész a nosztalgia kávéházak hangulatát élesztette újjá Siófokon az első zenés kávéházi előadásán. Nosztalgia kávéház címmel Németh Gábor ötlete alapján indult el szeptember 28-án a siófoki Kálmán Imre Kulturális Központ programsorozata.
tovább »

Kiállítások a Hexában

Horváth Lenke festőművész mutatkozott be elsőként a siófoki Helyi Érték Egyesület új kezdeményezése alkalmából a Hexa kávéházban.
tovább »

Egy valóban ingyenes lehetőség minden hallókészülékkel élőnek!

Nagy Tamással beszélgettünk, aki egy eddig szokatlan, országos szinten is egyedülálló kezdeményezést hoz el Siófokra, a Bajcsy Zsilinszky utca 26. szám alatti Hallás Centrumba. Mi lenne a kezdeményezés lényege? - Mi egy hallással foglalkozó nagykereskedő cég vagyunk.
tovább »

Programajánló

Szeptember 30. Magyar Népmese Napja 10 órától a siófoki Kálmán Imre Kulturális Központ színháztermében a Magyar Népmese Napja alkalmából Sebestyén István bukovinai székely népművész Tréfás székely beszédek, és népdalok című előadását tekinthetik meg a gyerekek.
tovább »

Gyógyszertári ügyelet Siófokon

Szeptember 30 – október 6. 30-án: Siófoki Kórház-Rendelőintézet Borostyán Patika, Semmelweis u. 1. tel: 84/501-703 1-2-án: Régi gyógyszertár, Fő u. 202. tel: 84/310-041 3-4-én: Korányi gyógyszertár, Korányi S. u. 14.
tovább »

Balatoni Szövetség: kerüljön balatoni hal a helyi éttermekbe

A Balatoni Szövetség fontosnak tartja, hogy az üdülőrégió vendéglátóegységei, büféi, halsütödéi balatoni halhoz juthassanak, ennek érdekében két megoldási javaslatot dolgozott ki - derül ki a Balatoni Szövetség (BSZ) elnökségének állásfoglalásából.
tovább »

Egy év, több ezer tál segítség

Az elmúlt egy évben a nyári szünet kivételével minden vasárnap ételt osztottak Siófokon a Siófok Városért Egyesület és a kezdeményezéshez csatlakozott civil szervezetek tagjai.
tovább »

225. Széchenyi évforduló

Szeptember 21-én több helyszínen és több formában is megemlékeztek a siófoki Széchenyi István Általános Iskola tanulói az intézmény névadójáról. Gróf Széchenyi István születésének 225.
tovább »

Labdarúgás egész évben

Az idei nyári strandlabdarúgó szezonban az elmúlt évekhez képest sokkal több utánpótlás csapat körében szerveztek tornát Siófokon.
tovább »

Siófoki szezonértékelés

Szélesedett a programkínálat, több vendéggel és kevesebb bűncselekménnyel zárult az idei siófoki nyári szezon – hangzott el a város polgármesterének szezonértékelő sajtótájékoztatóján.
tovább »

Programajánló

Szeptember 23-ig Testközelben a rák A Magyar Rákellenes Liga Siófoki Alapszervezetének "Testközelben a rák" című interaktív kiállítása szeptember 23-ig látogatható a siófoki Kálmán Imre Kulturális Központban.   Szeptember 24.
tovább »

Őszi Balaton

Túrák, borkóstolók, gasztro élmények, zenei és gyerekprogramokat egyaránt találhatnak ősszel is a Balaton partján élők és azok, akik a Magyar Tengert választják őszi kirándulásuk célpontjának.
tovább »

Ősz a könyvtárban

Az ősz beköszöntével szeptembertől újra eljött a színes előadások, Százszorszép gyermekprogramok ideje a siófoki könyvtárban. Már ezen a hétvégén kézműves foglalkozással készültek a gyerekeknek a siófoki BRTK Könyvtár könyvtárosai.
tovább »

Horgászturizmus

A balatoni horgászok idén nyártól már új térképes webes felületen is megtalálhatják a legjobb horgászhelyeket a tónál. A Balatoni Halgazdálkodási Nonprofit Zrt.
tovább »

Waldorfos oktatás és nevelés Kőröshegyen

Szeptember elsején 18 tanulóval kezdte meg működését a Waldorf Iskola Kőröshegyen.
tovább »

Balatoni hársfa az Év fája versenyben

Elindult a szavazás az Év fájára, október 16-ig várják a voksokat a verseny 12 döntősére.
tovább »
Vasútfelújítás és vágányzár

Vasútfelújítás és vágányzár

Szeptembertől vágányzár mellett folytatódik a dél-balatoni vasútvonal felújítása a Szántód-Kőröshegy-Balatonszentgyörgy és a Kaposvár-Fonyód vonalon.
tovább »

Gyógyszertári ügyelet Siófokon

Szeptember 9-15. között 9-10-én: Régi gyógyszertár, Fő u. 202. tel: 84/310-041 11-12-én: Korányi gyógyszertár, Korányi S. u. 14. tel: 84/316-079 13-14-én: Főnix gyógyszertár, Fő tér 10/b. tel: 06-70-207-4606 15-én: Kaduceus gyógyszertár, Zamárdi út 1-2.
tovább »
Egyedi ruhakészítés méretre a Reni Szalonnál

Egyedi ruhakészítés méretre a Reni Szalonnál

Szeptembertől Siófokon várom kedves vásárlóimat az alkalmi és hétköznapi ruhadarabok egyedi kollekcióival, méretre szabásával a város központi üzlethelyiségében megnyitott Reni Szalonban.
tovább »

A Balaton legsportosabb városa

Siófok nyerte el a Balaton legsportosabb települése címet 2016-ban a XII. Mozdulj Balaton! nyárzáró rendezvényén. 34 Balaton parti település 37 strandján rendezték meg idén a Mozdulj, Balaton! programsorozatot július 9. és augusztus 20. között.
tovább »

Sportkollégiumot avattak Siófokon

Sportkollégiumot avattak kedden Siófokon: a Kiss Szilárd nevét viselő létesítmény a Siófok Kézilabda és Tenisz Club Kft.
tovább »

Pelso Kupa

Több mint százan indultak az I. Pelso Kupa rejtvényfejtő bajnokságon. Augusztus 27-én a siófoki Vak Bottyán János Általános Iskola adott otthont a Rejtvényfejtők Országos Egyesülete által szervezett országos egyéni rejtvényfejtő versenysorozatnak.
tovább »
Balatoni elsősegélynyújtók

Balatoni elsősegélynyújtók

A legtöbb esetben kisebb sérüléseket láttak el a balatoni strandokon a BESZ önkéntesei, de egy alkalommal életet is mentettek az elsősegélynyújtó fiatalok.
tovább »
Veterán jármű börze és felvonulás

Veterán jármű börze és felvonulás

Veterán járműritkaságok vonultak végig Siófok utcáin augusztus 20-án, az autó és motor csodák a veterán jármű börzén is bemutatkoztak.
tovább »

Vendéglátós szezon

A dél-balatoni kereskedelmi és vendéglátó vállalkozásoknak a szeszélyes időjárás és a krónikus munkaerőhiány okozta a legfőbb gondot az idei nyári szezonban, forgalmuk a parti sávban átlagosan 15-30 százalékkal, a parttól távolabb 5 százalékkal csökkent tavalyhoz képest - ...
tovább »
Növekvő horgászlétszám

Növekvő horgászlétszám

Többen horgásznak a Balatonon, mint tavaly, és egyre több a gyermek- és ifjúsági horgász. Közel tíz százalékkal több horgászjegyet értékesített a Balatoni Halgazdálkodási Nonprofit Zrt. az első fél évben, mint a tavalyi év hasonló időszakában.
tovább »

Szépségápolással is készüljünk az őszre!

Lehet, hogy a nyár a pihenésről és kikapcsolódásról is szólt, a napsütéses időjárás után azonban nem árt odafigyelnünk bőrünk egészségére. Az óvatlan napozás károsíthatja a bőrt, még akkor is, ha nem a vízparton töltöttük napfürdőzéssel a nyarat.
tovább »

Nyárvégi gyümölcsszezon

Ahhoz, hogy egészségünket megőrizzük, felkészítsük szervezetünket az őszi időjárásra fontos a nyár végi megfelelő és folyamatos vitaminbevitel.
tovább »
Bor és Kenyér Ünnepe Siófokon

Bor és Kenyér Ünnepe Siófokon

Kulturális és gasztronómiai élményekkel gazdagodhattak Siófokon az augusztus 20. köré épülő Bor és Kenyér Ünnepének látogatói. Augusztus 17. és 21.
tovább »
Zászlókkal is jelzik a vihart a Balatonnál

Zászlókkal is jelzik a vihart a Balatonnál

Idén nyáron már a vízirendészet hajóin kitűzött zászlók is figyelmeztetik a fürdőzőket a közelgő viharra.
tovább »

Több hír 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6

Siófok.
SZUPERINFO.HU

BelépésElfelejtetted a jelszavad?
Új felhasználó regisztrálása