1991-ben kezdtünk reklámújság készítéssel foglalkozni Csornán és Kapuváron. Cégér néven jelentek meg első számaink, majd egy év elteltével nevet változtattunk, Heti Hírnökként adtuk ki lapunkat. Az akkor újságok alig pár oldalon, egy szín nyomással készültek. 1993-ban léptünk be Hungária Szuperinfó országos laphálózatba, azóta Rábaközi Szuperinfó-ként, majd Szuperinfó Csorna-Kapuvár című lapként jelenik meg újságunk. A kezdetben 2 főt foglalkoztató vállalkozás mára 6 főállású alkalmazottnak ad munkát, lapunk 16-20-24 oldalon jelenik meg 24.000 példányban.

Vállalkozásunk együtt "nőtt fel" a térség vállalkozásaival. Folyamatosan fejlesztjük lapunkat, szolgáltatásainkat, eszközeinket. A Szuperinfóban különböző tematikus mellékleteket, Állásbörze rovatot, Programajánlót jelentetünk meg, ezzel is szolgálva az olvasók és a hirdetők igényeit.

2011 óta a nyomtatott lap mellett már online hírportált is üzemeltetünk, weboldal készítéssel és grafikai tervezéssel is foglalkozunk. Teljes körű marketingszolgáltatást nyújtunk a térség vállalkozásainak és szervezeteinek.

A kiváló minőségű munkában, a korrekt üzleti kapcsolatokban és az innovációban hiszünk, ebben látjuk a saját és partnereink jövőjét. Látogasson el weboldalunkra, ismerkedjen meg velünk: www.inforeklam.hu

Céginformáció:


A mai kihívásokra mai megoldásukat kínálunk! Keressen bennünket bizalommal!


A Rábaközi Szuperinfó minden héten pénteken jelenik meg 24.000 példányban Csornán, Kapuváron, Fertődön, Fertőszentmiklóson, Beledben és a környező 40 településen.


Újság adatai:  • Méret: A4
  • Tükörméret: 202×273
  • Példányszám: 24 000
  • Lapzárta: hétfő, 12 óra
  • Megjelenés: péntek
  • Terjesztés: terjesztési vállalkozó