Céginformáció
Cégünk lapkiadással, tehát hirdetésfelvétellel, s ennek megjelentetésével foglalkozik. Tevékenységünk megkívánja a nyilvánossággal való kontaktus megteremtését, amelynek következtében fontos szerepet tölt be a külvilág szemében. A kapcsolatépítés és -ápolás elemi érdeke cégünknek, hiszen minden szál végén ott van egy hirdetőpartner, aki véleményt formál, minősít. A Hódmezővásárhelyi Szuperinfó a Szuperinfó Média országos lefedettséggel rendelkező laphálózat tagja. A lap kiadója Hódmezővásárhelyen és környékén az INFÓ Kft.


Ügyfélfogadó irodáink: Hódmezővásárhely, Andrássy út 46–48. Telefon/fax: (62) 647-292 Hódmezővásárhely, Szegfű u. 4–6. Telefon/fax: (62) 647-158 E-mail: hmvhely@szuperinfo.hu


A Hódmezővásárhelyi Szuperinfót a Lapcom Lapkiadó és Nyomdaipari Kft. szegedi nyomdája készíti.


Cégtörténet
A rendszerváltás után kialakuló gazdasági környezet ösztönző hatással volt a vállalkozások alapítására. Mint annyi sok más vállalkozás, cégünk is ezen időszak elején, 1990-ben indult útjára, azzal a céllal, hogy a minőségi reklámok iránt egyre növekvő keresletet kielégítse. A Hungária Szuperinfó laphálózat tagjaként, de területileg önálló, ingyenesen terjesztett, hetente megjelenő újsággal indultunk, az országban negyedikként, így új kategória alakult a helyi média piacán. Tapasztalataink szerint beigazolódott, hogy a reklámra szükség van, hiszen hétről-hétre ezt bizonyítja a számos hirdetések sorozata is. A reklám nyitott lehetőség mindenki számára. Reklám nélkül a társadalom elszigetelődne. Végtére is olyan világban élünk, amelyben a közlés, a kommunikáció, a meggyőzés, az emberek közti kapcsolatok egyik legfontosabb aspektusa. Az évek múlásával a mennyiségi és minőségi változások jelentették számunkra a fejlődést. Induláskor A4 formátumú, 2 oldalas, fekete-fehér kiadványunk mára már 16–24 oldalas (A4) színes lett. Újságunk Hódmezővásárhelyen és környékén minden családhoz hetente rendszeresen eljut, s talán ebben rejlik sikerorientáltságunk. Az évek változásait az a törekvés vezérelte, hogy minél jobban megfeleljünk megrendelőink és olvasóink igényeinek. Beigazolódott, hogy az újabb lehetőségek megvalósítása érdekében javítani lell a teljesítményen. Ennek során nyomon kellett követni a külső és belső környezetben bekövetkezett változásokat, kihívásokat. A jövő irodája egyre valóságosabbá válik, ezért nagy lépéseket tettünk az informatikai fejlesztések terén. A kapcsolattartás érdekében információs eszközökkel bővítettük irodáinkat. On-line kapcsolatot hoztunk létre a nyomdánkkal, valamint a többi Szuperinfó szerkesztőséggel. A vállalati siker azon is múlik, hogy a cégünk ereje ne csak megfeleljen a célpiaci működés sikerkövetelményeinek, hanem ebben a versenytársakat is felülmúlja. Cégünk több konkurens mellett megőrizte a piacon szerzett vezető pozicióját. Ezt bizonyítja a Szonda Ipsos Média-, Vélemény- és Piackutató Intézet tényekkel alátámasztott kutatási felmérése is Hódmezővásárhelyen, mely szerint: „A hódmezővásárhelyi ingyenes hirdetési lapok között a Szuperinfó bizonyult a legismertebbnek. Összességében tehát valamennyi megkérdezett ismeri a lapot, a Hódmezővásárhelyi Szuperinfó ismertsége 100 százalékos.” Eddigi munkánknak köszönhetően mára már a Szuperinfó neve, emblémája közismert, a közvélemény pozitívan elfogadta. Az elmúlt években építettük fel a sajátos imidzsünket az országos egységes arculat megtartása mellett. A Hungária Szuperinfó napjainkban az ország legmagasabb példányszámú, legnagyobb heti olvasótáborral rendelkező sajtóterméke. Az ország ingyenes terjesztésű hetilaphálózata örömmel venné, ha ön is a Szuperinfót választaná.

Filozófiánk

Cégfilozófiánkhoz tartozik a bizalom és pontosság, ami tevékenységünk két alappillére. Azért vagyunk, hogy megrendelőink velünk szemben támasztott követelményeit a lehető legmagasabb szinten, korrekt, tisztességes üzleti magatartással, hosszú távon kiszolgáljuk, hiszen legnagyobb kincsünk ügyfeleink bizalma.


„Legfontosabb vagyontárgyaink (embereink, jó hírünk, márkáink és vevőink) nem szerepelnek a könyvelésben!” (P. Kotler)

 

Sporthírek
Régen várt siker: kupagyőztes a Fatum!
Nyíregyháza - A Nyíregyháza színvonalas, több mint két órás fináléban múlta felül a Békéscsabát. tovább »
“A döntetlen reális eredmény”
Debrecen - A DEAC a Gyöngyösi AK ellen lépett pályára a labdarúgó NB III-as bajnokság legutóbbi fordulójában. tovább »
“A DVSC szórványos támadásaiból két gól született”
Hajdú-Bihar - Mutatjuk a megyei első osztályban játszott meccsek eredményeit, és megszólalnak az edzők is. tovább »
Vasas vs. DVTK – Brkovic a ráadásban mentett pontot
Budapest, Miskolc - A végén jött a csattanó, de a Diósgyőr az utolsó húsz percben sokat tett az [...] tovább »
Egyedi helyszínen rendezné a vívószövetség a jövő évi budapesti vb döntőit
Budapest - A Nemzetközi Vívó Szövetség (FIE) küldöttsége a pénteken kezdődő párbajtőr WestEnd Grand Prix-re [...] tovább »
Férfi kézilabda NB I – Otthon győzött a Balatonfüred
Budapest, Balatonfüred - A Balatonfüred otthon 11 találattal verte az Egert a férfi kézilabda NB I vasárnapi [...] tovább »
Még több kategóriábol »

Login2


Autentificati-va sau adaugati un comentariu pe TION.ro

Autentificati-va pe TION.ro:
Elfelejtetted a jelszavad?

Comentati pe TION.ro:

Completati numele si e-mailul dvs. in casutele de mai sus pentru a putea comenta ca utilizator neinregistrat.

Új felhasználó regisztrálása