Céginformáció


        A Keszthelyi Szuperinfó, a Szuperinfó Média Kft. országos lefedettséggel rendelkező laphálózat tagja. A lap kiadója Keszthelyen és környékén a Helikon Infó Kft.


Cégtörténet


       1990-ben a vállalkozások korát élve egy országos minta alapján alapítottuk cégünket az alakuló reklámpiacon. Úgy gondoltuk, hiányzik egy láncszem, a mind szélesebb kínálatot nyújtó vállalkozások és a vásárlók között. Az ingyenesen terjesztett (hirdető által finanszírozott) lap kiadásával újdonságot teremtettünk a keszthelyi közéletben. Cégünk családi vállalkozásként, betéti társaság formájában fogott hozzá a lap kiadáshoz, megszervezve mind a hirdetésszervezést, a szerkesztőségi munkát, és az újság terjesztését. A kezdeti bizonytalan lépések után beigazolódott, hogy szükség van e hirdetési formára. Kezdetét vette a cégünket azóta is jellemző fejlesztési folyamat. Meg kellett felelnünk, mind a hirdetők és az olvasók által nyújtott követelményeknek. Célunk volt a külső bérmunkák felszámolása árán saját kézbe venni újságunk teljes elkészítését. Irodát nyitottunk Keszthely belvárosában, Hévízen, Tapolcán számítógépes szerkesztőséget hoztunk létre és nyomdát alapítottunk. Folyamatosan fejlesztettük technológiánkat és az első egyszínes újságtól eljutottunk a mai 4 szín color kiadványhoz. 1994-ben a hirdetői igényeket kielégítve túllépve az eddigi terjesztési körön elindítottuk a Zala megyei Szuperinfó újságot. E kiadvány már lehetőséget nyújt országos cégeknek is területünkön való hirdetésre.


Filozófiánk


Az elmúlt évekhez hasonlóan piacvezető szerepünk megtartása a keszthelyi reklámpiacon. Úgy gondoljuk, hogy az elmúlt évek elismertsége és biztos anyagi bázisunk kellő alapköve e célnak.


Az újság adatai  • Méret: A4
  • Tükörméret: 202×273
  • Példányszám: 27 000 db
  • Lapzárta: hétfő, 16 óra
  • Megjelenés: csütörtök
  • Terjesztés: saját terjesztés


 

.
SZUPERINFO.HU