Céginformáció


Makói Szuperinfó a Szuperinfó Média Kft. – országos lefedettséggel rendelkező laphálózat tagja. A lap kiadója Makón és vonzáskörzetében a Fix-Pont Infó Kft.


Cégtörténet


        Cégünk 1995. óta kiadója a Makói Szuperinfó független, ingyenesen megjelenő, információs hetilapnak, amely korábban A4-es méretben, 2 oldalon, egyszínű nyomással jelent meg. Már akkor érezhető volt, hogy több oldalról is (hirdetői és olvasói), nagy igény van egy kivitelében és tartalmában is színvonalasabb hirdetőújságra.


        Igyekeztünk megfelelni az elvárásoknak és A4, 4 oldalon, kétszínnyomással indítottuk el az újságot, amely az évek folyamán teljesen színes kiadvánnyá fejlődött. A mai A4-es, 12 oldal terjedelem pedig azt bizonyítja, hogy munkánkkal, újságunkkal elnyertük a hirdetők és az olvasók bizalmát, elismerését, s ezáltal a térségben a médiapiac vezető szereplőjévé váltunk.


        Jól tudjuk, hogy ezt a pozíciót, csak további fejlesztésekkel lehet megtartani. Ennek megfelelően javítjuk szerkesztőségünk számítástechnikai hátterét és nyitunk az Internet felé. Tevékenységi körünket nyomdai előkészítési, egyéb kiadvány-szerkesztési, valamint digitális nyomdai munkákkal bővítjük.


Filozófiánk


        Az üzleti életben cégünket korrekt, megbízható partnernek ismerték meg. Ennek szellemében dolgozva szeretnénk minden felet – hirdetőinket, olvasóinkat és saját cégünket is – kölcsönösen hasznos információkhoz, gazdasági előnyökhöz juttatni.


Az újság adatai


  • Méret: A4
  • Tükörméret: 202×273
  • Példányszám: 20 000 db
  • Lapzárta: szerda, 16 óra
  • Megjelenés: szombat
  • Terjesztés: terjesztési vállalkozó


 

.
SZUPERINFO.HU