Céginformáció


        Az Orosházi, Dél-Békési Szuperinfó hetente megjelenő, ingyenes, információs hetilap, tagja a Szuperinfó országos laphálózatának. Kiadja a Czédula és Társa Bt.


        Cégünk 1989 tavaszán családi vállalkozásként alakult azzal a céllal, hogy Eger és Békéscsaba után, az országban harmadikként megjelentesse ezt az újságot, színvonalas, kényelmes és biztonságos szolgáltatást nyújtson a hirdetőknek, lehetőséget teremtsen a megváltozott társadalmi és gazdasági helyzetben a hirdetők és olvasók közötti kapcsolat kialakítására.


        Kezdetben az Orosházi Szuperinfó 8 000 példányban, 4 oldalon, A4-es méretben jelent meg. Az évek múlásával jelentős mennyiségi és minőségi változás történt a lap kiadásában.


Jelenleg az Orosházi, Dél-Békési Szuperinfó a kistérség 16 településére jut el 29.500 példányban, a posta terjesztésében, 12 oldal terjedelemben, A/4-es méretben és 4 szín Color-kivitelben. Büszkék vagyunk arra, hogy mind példányszámban, mind az olvasószámot tekintve, mind pedig ismertségünk által a térség piacvezető, közkedvelt hirdetési lapjává váltunk.


        Cégünk az újság hirdetői körének igényeire alapozva 2003 februárjában nyitotta meg a Czédula Ingatlanközvetítő Irodát, mely tevékenységében szorosan kötődik a Szuperinfóhoz - rendszeresen megjelenő hirdetései, valamint az olvasókkal és hirdetőkkel kialakított kapcsolatai által.


Filozófiánk


        Pontos, megbízható munkával kívánjuk kiszolgálni térségünk vállalkozóinak, magánszemélyeinek hirdetési igényeit, szeretnénk megfelelni az olvasók elvárásainak, tisztességes piaci versenyben kívánjuk megőrizni és továbbfejleszteni eddigi eredményeinket.


Az újság adatai


  • Méret: A4
  • Tükörméret: 202×273
  • Példányszám: 29 500 db
  • Lapzárta: szerda, 10 óra
  • Megjelenés: péntek
  • Terjesztés: saját terjesztés


 

.
SZUPERINFO.HU
Login2


Autentificati-va sau adaugati un comentariu pe TION.ro

Autentificati-va pe TION.ro:
Elfelejtetted a jelszavad?

Comentati pe TION.ro:

Completati numele si e-mailul dvs. in casutele de mai sus pentru a putea comenta ca utilizator neinregistrat.

Új felhasználó regisztrálása