KONKRÉT TÉNYEK RÓLUNK:


        A Szuperinfó Siófoki Tutti Tipp információs hetilap 1992 február 28-tól jelenik meg heti kiadásban a Dél-Balaton 40 településén.


        Megjelenését egyéni ötlet vezérelte, ekkor Siófoki Tutti Tipp volt a lap neve, majd munkánk elismerése gyanánt, a Szuperinfó hálózat vezetőjének felkérésére 1998 március 7-től beléptünk a Szuperinfó országos laphálózatba, ekkor került nevünk elé a Szuperinfó előtag.


        Területünkön lapunk az egyetlen ingyenes információs hetilap, melyet a médiaszakma által elfogadott és hitelesnek tartott nemzeti médiakutatásban nyilvántartanak, így adatainkat a szakemberek által etalonként elismert Média Navigátorban folyamatosan mérik, és elismerik.


Fenti kutatások szerint lapunk hetente minimum 70.000 olvasóval rendelkezik.


        A házhoz terjesztett példányokon kívül újságunkat hétről-hétre eljuttatjuk a Balaton déli partjának összes postafiókjába is.


        Lapunk már több, mint 20 éve – kimagaslóan magas példányszámát és olvasottságát figyelembe véve – UTOLÉRHETELENÜL JÓ ÁR/ÉRTÉK ARÁNYT biztosít hirdetőinek!


         Magas színvonalú tördelői, nyomdai és ügyfélkapcsolati munkánkkal hétről-hétre mindent megteszünk azért, hogy hirdetőink márkaértékét növeljük.


        Legfontosabb erényünknek folyamatosságunkat és a megbízhatóságunkat tartjuk, melynek meglétét térségünk vállakozóinak több mint 85%-ával fenntartott permanens szerződéseink is bizonyítják.

A “Tutti Tippet” – mivel a siófokiak még mindig csak így hívják újságunkat:-) – minden hét végén türelmetlenül várják, a legutolsó hirdetésig szorgalmasan átböngészik a lakosok, és ha véletlenül nem kapják meg kíméletlenül reklamálnak érte.


És amire a legbüszkébbek vagyunk:


EGYES TÜRELMETLEN LAKOSOK – FŐLEG TERJESZTÉSI NAPOKON – MÉG MINDIG RENDSZERESEN ELCSENIK ÚJSÁGUNKAT, A VÁROS FORGALMASABB PONTJAIN ELHELYEZETT POSTALÁDÁKBÓL :-)


Az újság adatai


  • Méret: A4
  • Tükörméret: 202×273
  • Példányszám: 35 000 db
  • Lapzárta: szerda, 12 óra
  • Megjelenés: péntek
  • Terjesztés: Magyar Posta


 

.
SZUPERINFO.HU