Kedves Látogató!


Köszöntjük Önt a megújult Szegedi Szuperinfó honlapján!Lapunk féléves konszolidációs, átszervezésekkel teli időszakot követően teljesen megújulva áll Olvasói, hirdetőpartnerei, valamint a szegedi és országos médiapiac képviselői elé. Bátran kijelenthetjük, hogy – orvosi kifejezéssel élve – a „műtét” sikeres volt, a Szegedi Szuperinfó erősebb, mint korábban bármikor.


Lapegyesülés a Russmedia vezetésével


Az országosan jelentős médiapozíciókkal rendelkező, többek közt a Szuperinfó kiadói jogát is birtokló Russmedia Kft. vezetésével az egész szegedi ingyenes lappiacot döntően befolyásoló lapegyesülési folyamat zajlott le 2010 októbere és 2011 februárja között. A fúzióval egy cég és egyetlen szerkesztőség kezébe került a Szegedi Szuperinfó,Szegedi Műsorkalauz és a korábbi Szeged Press munkatársai által fémjelzett Café Plusz lapok kiadói joga. Az egyesülés eredményeként létrejött lap az ingyenes helyi lappiac és egyben az egész szegedi médiapiac egyik legjelentősebb tényezőjévé vált.


A megújulás eredménye: erős helyi médiapozíció, országos háttérrel


A fúzió eredményeként létrejött szerkesztőség tagjai jelentős médiapiaci háttérrel, többségében évtizedes szerkesztői, üzletkötői múlttal rendelkező kollégák.


A Szegedi Szuperinfó egyesíti a korábbi lapok előnyeit és erényeit:
  • - kiterjedt hirdetői körrel rendelkezik;
  • - a  „több mint hirdetőújság” jelmondat jegyében egyesíti a korábbi lapok kedvelt szerkesztőségi anyagait (tv-műsor, szegedi közintézményi programok, városi rendezvények, oktatási és egyéb közéleti tartalmak, apróhirdetések, rejtvények);
  • - pontos, ellenőrzött terjesztéssel jut el az otthonokba Szegeden és 16 környékbeli településen;
  • - a Szuperinfó lapcsalád tagjaként lapunk a megyei és országos kampányok lebonyolításának is aktív részese.Célunk egy olyan kedvelt és szerethető hetilap kiadása, amely a postaládákon keresztül minden héten eljut az otthonokba, biztosítva ezzel azt, hogy hirdetőink üzenetei eljussanak Olvasóinkhoz, azaz a potenciális vásárlókhoz!


 A Szegedi Szuperinfó Szerkesztősége
 

.
SZUPERINFO.HU