Az Alisca.Most Szekszárdon és környékén megjelenő ingyenes, információs lap. Kiadványunk 2011. január elseje óta az országos lefedettséggel rendelkező Szuperinfó laphálózat tagja, de területileg és gazdaságilag önálló, ingyenesen terjesztett hetilap.


A 35.000 példányszámú lap Szekszárd, Tolna, Bonyhád és a környező települések hirdetőinek biztosít hatékony hirdetési lehetőséget, az olvasóknak pedig színvonalas minőségben hasznos tájékoztatást nyújt.


Az Alisca.Most 2004-ben alakult azzal a céllal, hogy a rohamos gyorsasággal bővülő reklámpiac igényeit kielégítse, közérdekű és aktuális információkkal lássa el a régió lakosságát.


Az Alisca.Most TV műsoros formájában történő megjelenésével hatékonyságában egyedülálló hirdetési felületet kínál ügyfelei számára. Az újság reklámfelületei egyfajta speciális struktúrában helyezkednek el, mely által a hirdetések folyamatosan, nap mint nap tudatosulnak az olvasókban. Az egyedülálló elhelyezési formának köszönhetően, míg az olvasó egy héten keresztül lapozgatja a műsorújságot, szeme mindig találkozik a műsorkínálat mellett megjelenő hirdetésekkel.


Sok éves múlttal, tapasztalattal, munkával és a folyamatosan változó piaci igények és elvárások követésével a térség legismertebb ingyenes hetilapjává váltunk.


Az Alisca.Most a helyi, kistérségi szinten jelentkező kereskedelmi és közérdekű információk közzétételére biztosít lehetőséget, ugyanakkor – mint országos laphálózat tagja – szerkesztőségünk országos megjelenést is tud biztosítani hirdetőinek.


Célunk továbbra is a meglévő és leendő partnereink magas szintű, megbízható, korrekt kiszolgálása, így a piacvezető pozíció megtartása. Igyekszünk ügyfeleink bizalmának megfelelni, szolgáltatásainkat folyamatosan fejleszteni.


Az újság adatai


  • Méret: A4
  • Tükörméret: 202×273
  • Példányszám: 35 000 db
  • Lapzárta: péntek, 12 óra
  • Megjelenés: vasárnap


 

.
SZUPERINFO.HU