Céginformáció


A Vas Megyei Szuperinfó kiadója a SHOW PLUS Kft. mely 100%-os MAGYAR TULALJDONBAN van. A kiadásában 1993. márciustól jelenik meg az újság. Az eltelt évek során óriási változásokon ment keresztül a lap, így elsőként jelent meg színes nyomtatásban, illetve fényesfelületkezelt papíron.


A hírdetők és az olvasók elfogadták és megszerették a Szuperinfót, így válhatott a térség piacvezető információs hetilapjává mely ma már az üzleti élet nélkülözhetetlen része


. Évről évre egyre többen ismerik fel az újság nyújtotta információs lehetőségeket hiszen hetente 120 ezren olvassák.


Hét éves tapasztalattal rendelkezünk a tanácsadás és a hirdetések kreatív elkészítésében, ezért gyors és pontos munkánkkal segítjük hozzá ügyfeleinket ahhoz, hogy a reklámra fordított pénzük a leghatékonyabban segítse piaci stratégiájukat.


Ennek tudhatóan ügyfeleink száma folyamatosan nő és ma már a térség szinte minden vállalkozásával kapcsolatban vagyunk akik közül sokan újságunk állandó partnerei.


1993-ban az itt dolgozó 2 főhöz képest ma már 13 munkatársunk áll az ügyfelek rendelkezésére, melyek szakmai felkészültségét a folyamatos képzés biztosítja.


Hogy megfeleljünk a kor követelményeinek létrehoztunk egy korszerűen felszerelt DTP stúdiót, ahol az újságunk és minden egyéb nyomdai munka előkészítése és levilágítása történik.


  Az újság adatai  • Méret: A4
  • Tükörméret: 202×273
  • Példányszám: 40 000 db
  • Lapzárta: péntek, 15 óra
  • Megjelenés: szerda
  • Terjesztés: terjesztési vállalkozó


 

.
SZUPERINFO.HU