Kedves Látogató!


        Az Észak-Pest megyei Szuperinfó ingyenes információs hetilap 2012. augusztusában ünnepli 20. születésnapját. Az elmúlt közel két évtized folyamatosan a változásról, az olvasók és a hirdető partnerek változó igényeinek kielégítéséről szólt. Ezt szeretnénk vinni tovább. Hisszük, hogy egy vállalkozás hosszú távon úgy lehet sikeres, hogy figyel környezetére, figyeli a szolgáltatásával, termékével kapcsolatos elvárásokat, nem hátrál vissza a kihívásoktól.


       Annak idején egy 15.000 példányszámban Vácon és közvetlen környékén megjelenő, kétlapos, piros-fehér kiadvánnyal indultunk önállóan, Tűz néven. Abban az időben havi rendszerességgel. A 1992-től a Szuperinfó országos hálózat tagjaként már két hetente színesben A/3 4 oldalon jelentünk meg 30.000. példányszámban Vác és Dunakeszi körzet elnevezéssel.


Ma szintén ennek a sokat bizonyított és sikeres hálózatnak részeként, 53.000 példányszámban, már két különválasztott területen jelenünk meg, hetente 8-12-16 oldalon. A nyomtatott kiadványunk tartalmát az elmúlt néhány évben bővítjük a klasszikus hirdetési újság helyett, ingyenesen terjesztett információs lap kívánunk lenni. A heti rendszerességgel megjelenő tematikus rovatainkkal, és információs oldalainkkal mind az újdonságokat, az üzleti -, vásárlási -, kulturális -, sport -, szórakozási – és egészségmegőrzési lehetőségeket igyekszünk továbbítani olvasóinknak. 


Szuperinfó – otthon az egész országban!

 

.
SZUPERINFO.HU