Haris László emlékére rendeztek ökölvívó-versenyt

Haris László emlékére rendeztek ökölvívó-versenyt

13.09.2016 | Sajószentpéter - A sajószentpéteri sportcsarnok szombaton adott otthont a II. Haris László ökölvívó-­emlékversenynek.
Ónos eső – Több megyében is útlezárások vannak

Ónos eső – Több megyében is útlezárások vannak

02.12.2014 | Budapest, 2014. december 2., kedd (MTI) - Több megyében is útlezárások vannak a rendkívüli időjárás miatt, az országos közutak burkolata általában sónedves, vizes, de járható - közölte a Magyar Közút kedd reggel az MTI-vel.

Újra lehet pályázni iparifa-ültetvények létrehozására

23.09.2017 | Füzér - Újra lehet iparifa-ültetvények létrehozására pályázni - közölte Mezei Dávid, a Miniszterelnökség agrár-vidékfejlesztési stratégiai ügyekért felelős helyettes államtitkára a Magán Erdőtulajdonosok és Gazdálkodók Országos Szövetsége (Megosz) által szervezett országos találkozó sajtótájékoztatóján szombaton, a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Füzéren.

Egyelőre nem érkezett jelentés a Nógrád megyei földrengés miatti károkról

01.01.2015 | Salgótarján, 2015. január 1., csütörtök (MTI) – Károkról egyelőre nem érkezett bejelentés az újév reggelén a Szécsény közelében történt földrengés miatt – tájékoztatta a Nógrád megyei katasztrófavédelmi igazgatóság szóvivője csütörtök reggel az MTI-t.

Internetes csalás miatt emeltek vádat Nógrád megyében

19.12.2014 | Salgótarján, 2014. december 19., péntek (MTI) - A Balassagyarmati Járási Ügyészség csalás és orgazdaság miatt vádat emelt három budapesti férfi és egy nő ellen, akik interneten hirdettek - később ki nem szállított - műszaki cikkeket, amelyekért a károsultak fejenként több tízezer forintot fizettek ki - közölte a Nógrád Megyei Főügyészség csoportvezető ügyésze pénteken az MTI-vel.
Domináljanak a támadók!

Domináljanak a támadók!

14.11.2014 | Labdarúgó NB III Keleti csoport: A Böszörményt fogadó Kisvárdánál és a Tarjánba látogató Nyírbátorban is bíznak a csatárokban.
Szálló por - Miskolcon és Sajószentpéteren veszélyes a levegő minősége
Olvasó Riporter

Szálló por - Miskolcon és Sajószentpéteren veszélyes a levegő minősége

31.12.2012 | Budapest, 2012. december 31., hétfő (MTI) - A szálló por (PM10) magas koncentrációja miatt két település, Miskolc és Sajószentpéter levegőjét veszélyesnek minősítette az Országos Környezet-egészségügyi Intézet (OKI) hétfőn.
Előző
 
Következő