Halálos vonatbaleset Körmendnél

Halálos vonatbaleset Körmendnél

13.11.2014 | Szombathely, november 13., csütörtök (MTI) - Életét veszítette az az ember, aki személygépkocsijával csütörtökön vonatnak ütközött a 8-as úton, Körmend közelében - közölte honlapján a Vas Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság. A GYSEV szerint működött a fénysorompó.

Büntetőfeljelentés a szombathelyi telefonlistás ügyben

09.12.2014 | Szombathely, 2014. december 9., kedd (MTI) - Büntetőfeljelentéssel zárult az a vizsgálat, amelyet Szombathely polgármestere, Puskás Tivadar indított, miután november 20-án tudomást szerzett arról, hogy meg akarták szerezni a szolgáltatótól az önkormányzati hivatal több dolgozójának mobiltelefonos adatait - tájékoztatta Angyal László, a szombathelyi városháza kommunikációs vezetője kedden az MTI-t.

Szén-monoxid-mérgezés egy szombathelyi lakásban

09.12.2014 | Szombathely, 2014. december 9., kedd (MTI) - Szén-monoxid-mérgezés gyanújával vittek kórházba három embert Szombathelyen hétfőn a későesti órákban - közölte honlapján a Vas Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság.

Augusztus 20. - Jubileumi ünnepség a vasi skanzenben

15.08.2013 | Szombathely, 2013. augusztus 15., csütörtök (MTI) - A liszttől a kenyérszegésig címmel egész napos programsorozattal várja augusztus 20-án a látogatókat a vasi múzeumfalu Szombathelyen.

Árvíz - A Rába és a Csörnöc áradása miatt lezártak egy mellékutat Vasban

09.05.2013 | Szombathely, 2013. május 8., szerda (MTI) - A Rába és a Csörnöc-patak árad, szerdán délután vízátfolyás miatt le kellett zárni a Molnaszecsőd és Döröske közötti mellékutat - közölte a Magyar Közút Nonprofit Zrt. szóvivője az MTI-vel.

Weöres Sándor Színház: évadismertetés a centenárium jegyében

07.05.2013 | Szombathely, 2013. május 7., kedd (MTI) - Weöres Sándor Szent György és a Sárkány című művét is láthatják majd a költő nevét viselő színház bérletesei, a darab június 22-ei centenáriumi díszelőadásra hamarosan megkezdi a próbákat a szombathelyi társulat - jelentette be kedden Szombathelyen Jordán Tamás, a Weöres Sándor Színház igazgatója az évad műsortervét ismertetve.
Előző
 
Következő