Szebeni István újra a fedélzeten

Akt.:
Szebeni István újra a fedélzeten
© Fotó: Facebook / Szebeni István
Budapest – Debrecenben szerzett gyakorlatot a híradós.

A napokban tért vissza a TV2-höz, és csatlakozott a híradósok családjához Szebeni István, aki a debreceni Kölcsey Ferenc Református Tanítóképző Főiskola testnevelő szakán végzett 18 évvel ezelőtt. Televíziós pályáját a Debrecen Televíziónál kezdte, ahol a híradó riporter-műsorvezetőjeként tevékenykedett még a főiskola alatt, majd lehetőséget kapott a Magyar Televízió híradójában mint műsorvezető 2001–2002 között. Tehetségére a TV2 is felfigyelt, így ott folytatta tovább a pályafutását. Hat évig láthattuk a kereskedelmi csatornán, ezt követően a Duna Televízió csapott le rá. Azonban az egyik, késő esti felvételről adásba került Híradóban káromkodott a „megállunk” vezényszó után, így az MTVA azonnali hatállyal felmondta az ő, illetve három technikus szerződését.

Összehasonlíthatatlan érzés

2017-ben ismét a TV2 alkalmazásában állt, a Tények című műsort vezette a hétvégi napokon műsorvezetőtársával, Andor Évával, majd az Echo TV-nél dolgozott. Azonban a közösségi oldalán nemrégiben tudatta követőivel, hogy újra visszatér a TV2-höz, és annak alcsatornáján, a Super Tv2-n fogja vezetni a hétköznap esti Tények című hírműsort.

– Nagyon örülök, hogy visszajöttem. Sok itt a jó haver, és nem idegen közegbe jöttem, hanem olyan, mintha hazajöttem volna. Szeretnék megnyugodni, jó lenne, ha végre megmelegedne a székem – jelezte a Mokka című reggeli beszélgetős műsorban István. A közösségi felületén is nagyon aktív, sok képet oszt meg a napokban negyedik születésnapját ünneplő kisfiáról is. – Semmivel sem összehasonlítható érzés az apaság. Szerencsés vagyok a fiammal! – mondta a műsorvezetőknek a híradós.

ND.
SZUPERINFO.HU