2018.04.13 16:27; Frissítve: 2018.04.13 16:27


Szupersztárok, akik nem a kedvességükről híresek

Szupersztárok, akik nem a kedvességükről híresek © Forrás, AFP, CrowdSpark
A rajongókkal és a kollégákkal való viselkedés igen sarkalatos kérdés, ha celebekről van szó. Akad, akit kenyérre lehet kenni… ám sajnos nem mindegyik sztár hajlik a kedvességre. Egy-egy rosszul elsült pillanat borzasztó sokat ronthat bárki megítélésén. Akadnak is ilyen incidensek szép számmal.
hiba beküldése

Catherine Zeta-Jones

Zeta-Jones tudna mesélni arról, hogy miként kell szakszerűen elvenni a gyerekek kedvét a színészi hivatástól. Egyik nagy filmje forgatásán egy 8 éves statiszta kislány összeszedte a bátorságát, hogy megossza vele álmát, miszerint színésznő szeretne lenni és kérjen pár tanácsot ehhez. De gyorsan elég kínossá vált a helyzet, mikor a színésznő így reagált:

Felém fordult, végignézett rajtam, és odavetette: gondolom, elég csinoska leszel majd hozzá. Aztán egyszerűen hátat fordított, és beszélgetni kezdett másokkal. Abban a pillanatban a szituáció kínosból átfordult egy gyerek számára abba az értelmezhetetlen érzésbe, hogy akkor most csak a külső számít?

Chevy Chase

Számtalan újság foglalkozott már azzal, hogy Chevy Chase nyíltan rasszista, és borzalmas vele dolgozni. Kollégái rengeteget panaszkodtak amiatt, hogy milyen bunkó módokon nyilvánul meg feléjük, és akkor még nem is beszéltünk a rajongókról. Rob Huebel – maga is színész és komikus – saját bőrén tapasztalta meg, hogy mivel jár, ha megzavarja kedvencét. Chase-szel egy színházban futott össze. Huebel üdvözölte Chase-t, akiért régóta rajongott… a jutalma egy pofon lett. És a veterán filmes még ezt is hozzátette „viccesen”:

Kölyök, nem látod, hogy épp mással beszélgetek?

Christian Bale

A színész híres arról, hogy utálnak vele együtt dolgozni a kollégái, mert képtelenség elviselni a stílusát. Ám a rajongókkal még ennél is messzebb megy. Volt publicistája szemtanúja volt annak, mikor a színész addig „oktatta ki” szívtelen és durva módon az őt megzavaró kislányokat, amíg el nem kezdtek sírni, és a szüleik arrébb nem vitték őket. Egy másik rajongóját pedig egyszerűen „kikerülendőnek” nevezte, és javasolta neki, hogy szúrjon csavarhúzót a szemébe, mert az agyba érve az megakadályozza a sikoltozást, aztán majd mondja el, hogy ment.

Cuba Gooding Jr.

Ha egy híresség nem szeret a rajongóival fotózkodni, az egy dolog. De az, hogy agresszívvé válik, ha erre esetleg megkérik, már egészen más tészta. Persze az alkohol se jó barát ilyen helyzetekben. Cuba Gooding Jr.-t egyik női rajongója egy New Orleans-i bárban kérte fel közös fotóra. Cuba előbb káromkodott, majd üvöltve küldte el melegebb éghajlatra. Mivel a csapos hölgy nem szeretett volna cirkuszt a helyen, ezért megkérte a színészt, hogy távozzon. Válaszul Cuba nekilökte a falnak, és még akkor is inzultálta, mikor sikeresen kitették a szűrét az utcára. A rendőröknek persze azt mondta, hogy félreértés történt. Nem hittek neki.

Justin Bieber

Justin Bieber is sikeresen lerombolta angyali imidzsét sokszor megkérdőjelezhető viselkedésével. Egyik autogramkérőjének azt mondta, hogy ő a legrosszabb, akivel eddig találkozott. Máskor a koncertjeit használja fel arra, hogy üvöltözhessen a főleg tinilányokból álló rajongóival. Sőt, Torontóban még azzal is megvádolták, hogy szó szerint ráköpött egy csapatra, akik az ablaka alatt várakoztak, hogy megpillanthassák. A zenész ezt később tagadta. Szerinte ő csupán kiköpött az ablakon, de ott semmiféle rajongók nem álltak.

Rihanna

Az énekesnő egy 16 éves rajongóját tette oly módon nevetségessé az interneten, hogy az már cyberzaklatásnak is elmenne. Alexis Carter maga tervezte és készítette el a szalagavató-ruháját, amit az énekesnő egyik denevérujjú kezeslábasa ihletett. Büszkén fel is töltötte a képet, ám Riri fogta azt, a sajátja mellé másolta, és megosztotta közösségi oldalán egy gúnyolódó komment kíséretében. A továbbosztások persze elindultak, így a lányból nyilvánosan „Szalagavató Denevér” lett. Sőt, ezután Rihanna kiválogatta a kedvenceit az emberek szerinte „legviccesebb” reakcióiból, és újból közzétette őket.

Morrissey

A „The Smiths” nevű együttes legendás angol énekes-szövegírója hírhedt arról, hogy igen tüskés a természete, de amit az egyik rajongójával szemben tett, arra igazán nem is lehet magyarázatot találni. A skót Robert Mackie régi tisztelője volt a zenésznek, ezért levelet írt neki. Íme a sztár válasza:

Kedves Személy,

Jó tudni, hogy található lélek odakint, még ha Glasgow-ban is.
Az, hogy maga skót, nem zavarja? Manchester egy nagyon kedves hely, ha az ember ágyhoz kötött süketnéma.
Boldogtalan vagyok, remélem, hogy maga is az!

Szegénységben,
Steve

Képtelenség felfogni, hogy ezzel a levéllel végül is mit akart közölni az énekes azon kívül, hogy nem rajong a skótokért és épp depressziós…

Forrás: Ranker


Hollywood nem szűkölködik botrányokban, s bizony a szupersztárok körében is előfordul, hogy kicsit letérnek a törvényes úról. Természetesen ők sem állnak a szabályok felett, így szép számmal találunk híres neveket a rendőrségi feljegyzésekben. Néhány neven meglepődhetünk, de akadnak olyanok is, akik...

Forrás: brightside.me
Egy film elkészítése bonyolult feladat, ahol mindennek tökéletesen kell működnie. A végeredmény érdekében a rendezők és producerek nem finomkodnak a színészekkel, akkor sem, ha a legnagyobb sztárokról van szó. Bárki könnyen lecserélve találhatja magát a viselkedése miatt, de akár azért is, mert úgy ...További hírek a Utazás kategóriából
Adria új turisztikai ékköve
Albánia - Albánia természeti szépségei, tengerpartja és hegyei változatos látnivalókat, programokat kínálnak. tovább »
Vinyétől Káptalantótiig túrázhatnak
Budapest - Új útvonalon rendezik Magyarország legnagyobb szervezett vándortúráját. tovább »
Szállodaszövetség: Magyarország kezdi elfoglalni a helyét a turisztikai piacon
Budapest - Budapest és Magyarország egyre népszerűbb úti cél, most kezdi elfoglalni azt a helyét a [...] tovább »
Turisztikai Ügynökség: februárban újabb rekordot ért el a turizmus
Budapest - Februárban ismét rekordot ért el az idegenforgalom Magyarországon, megint a belföldi turizmus volt a fő [...] tovább »
A Lufthansa nyitotta a chartergépes szezont Sármelléken
Sármellék - A Lufthansa Frankfurtból érkező idei első járata nyitotta meg szombaton a chartergépes szezont a [...] tovább »
Beindult és egyre magasabbra lövell a Bükk karsztforrása
Miskolc - A csapadékos tél és a lassú olvadás miatt már várható volt, hogy 2018 tavaszán is működésbe [...] tovább »
Még több kategóriábol »

Sporthírek
DVSE: az ötödik hely is meglehet
Debrecen - Szőke Szabolcs elmondta, mindent meg fognak tenni annak érdekében, hogy minél előrébb végezzenek. tovább »
Cristian Ugalde Veszprémből Hannoverbe igazol
Budapest/Veszprém - Hat év után távozik Cristian Ugalde a Telekom Veszprém férfi kézilabdacsapatától. tovább »
Soling Eb – Nyolc ország 22 csapata Alsóörsön
Alsóörs - Nyolc ország 22 csapata indul a jövő kedden kezdődő vitorlázó Soling Európa-bajnokságon, amelynek [...] tovább »
Férfi vízilabda ob I – Szolnok-Eger párharc már az elődöntőben
Budapest - Az elmúlt öt évben csak a fináléban csaptak össze, most azonban már az elődöntőben találkozik [...] tovább »
Ombudsman: kockázatos a kiskorúaknál a vízi sportok edzésein használt hypoxiás módszer
Budapest - Az ombudsman szerint fokozott kockázatot jelent a 15 évesnél fiatalabb sportolókra a vízi sportok [...] tovább »
Aluinvent-DVTK: Pénteken is játszanának
Miskolc - A kérdés az, hogy eldől-e az 5. hely sorsa, vagy még lesz egy miskolci mérkőzés a Cegléd ellen. tovább »
Még több kategóriábol »

BelépésElfelejtetted a jelszavad?
Új felhasználó regisztrálása