Szépség és különlegesség

Szépség és különlegesség
A március olykor már fellebbenti a közelgő tavasz kellemes hatásainak fátylát. Ezeket a villanásokat idézte meg a keszthelyi Goldmark Károly Művelődési Központ által immár hagyományosan megrendezett Nők hete program.


A hölgyek bőséggel válogathattak érdeklődési körük, szórakozási igényük szerint a rendezvények kínálatában. Pillantást tehettek például eleik életébe, meghallgatva dr. Bilkei Irén régész-történész Régi idők asszonyai címmel tartott előadását, képzőművészeti élményt nyújtott Oszkai Réka keramikus Agyagba álmodott érzelmek című kiállítása. A Dr. Rúzsa Dóra személyiségfejlesztő trénerrel folytatott tereferén 5 pontos „sikerképletet” kaphattak a hölgyek.
A sorozatban kiállítás nyílt az alsópáhoki születésű Olasz Ferenc fotográfus-filmrendező munkáiból, majd koncertezett a Budapest Ragtime Band. A legérdekesebbnek és leglátványosabbnak a nőnapon sorra került szépségdélutáni divatbemutató bizonyult, a férfiak körében is nagy érdeklődésre számot tartva. Tóth Xénia különleges viseleti ruhaterveit láthatta a közönség. Az öltözékek, mint ötletek mutattak leginkább, a különös színösszeállításokat, a szabást, a textilfélékkel való könnyed és humoros bánásmódot tekintve egyaránt. E vidámság sugárzásához járult hozzá Horváth Szabina fodrászati és Temleitner Tímea sminkes munkája. A szépségmesterség szereplői igazi ünnepi hangulatot teremtettek a kifutót körülvevőkben.
Hallhattak a hölgyek pszichológiai, orvosi és természetgyógyász előadást, részt vehettek tornaórákon és „királynőképző” tréningen, megnézhettek egy zenés pódiumműsort is. H. Á..
SZUPERINFO.HU