Szerelmi történetet forgattak a kilátóban

Akt.:
Az Avasi kilátó
Az Avasi kilátó - © Fotó: ÉM-archívum
Miskolc – Újabb imázsfilm készül a borsodi megyeszékhelyről az önkormányzat megrendelésére.

A kivilágított Avasi kilátóról tettek közzé friss képeket a legnépszerűbb közösségi oldal Miskolccal foglalkozó csoportjaiban a napokban. Mivel a város emblematikus épületében működő kávézó a magas fűtési költségek miatt jelenleg zárva tart, és az ígéretek szerint várhatóan csak a jó idő beállta után, tavasszal nyitja meg újra kapuit a nyilvánosság előtt, felcsigázta a fényben úszó torony látványa a helyieket.

Húszfős társaság

Sokan találgatták, vajon mi folyik a létesítményben, kik tartózkodnak az Avas tetején lévő bárban. Rák Mónika, a vendéglátóhely tulajdonosa érdeklődésünkre elmondta, nagyjából húsz fős társaság forgatott a közelmúltban a helyszínen.

– Délutántól késő éjszakába nyúlóan dolgoztak, romantikus történet rajzolódott ki, egy fiatal pár hangulatos találkozását is megörökítette a stáb, mely külső és belső felvételeket is készített – sorolta Mónika.

Nem árulta el

Megkerestük telefonon a készülő produkció rendezőjét is, aki elhárította kérdéseinket, nem árulta el, kinek a megbízásából és milyen jellegű munkát végez – az információink szerint a fővárosból érkező alkotói csoport – a borsodi megyeszékhelyen.

– Imázsfilm készül az önkormányzat megbízásából – tudtuk meg Szabó Mátétól, a városháza szóvivőjétől, aki a marketing célokat szolgáló alkotásról nem közölt részleteket.

ÉM-JA


Az Avasi Borangolás a borkultúrát idézi fel
Miskolc - Több mint fél év után sem lehet többet tudni a történelmi Avas rekonstrukciójáról. Pedig nem csekély jelentőségű programról van szó: 2016 novemberében a fejlesztés másfél milliárd forintos támogatásáról döntött a kormány. A miskolci városházától származó információ, hogy a kapcsolódó en...

Miskolc - „Kemény télnek nézünk elébe, és az épület olyan tech­nológiai feltételekkel épült, amely rendkívül meg­drá­gít­ja a komfortos meleg biztosítását, ezért nehéz szívvel azt a racionális gazdasági döntést kellett hoznunk, hogy néhány hétig szünetelünk” – jelentette be Facebook üzenetében az Av....
SZUPERINFO.HU