Szeretet és energia napja

Szeretet és energia napja
Az Ének-Zenei Általános Iskola adott otthont a Szeretet és energia napjának február 16-án.

A rendezvény „szülőanyja”, szervezője Kelemen Anita volt. Szabolicsné Sándor Ildikó a szentesi Agykontroll Klub vezetője nyitotta meg a délutánt. Beszédében hangsúlyozta: Napjainkban életünk minden területén változásokat élünk meg. Az anyagi világ nehézségei között egyre kevésbé találjuk helyünket, s egyre többen keresik útjukat. Egyre több ember életében változik a fontossági sorrend, előtérbe került a lelki fejlődés, emberiesség, elfogadás és SZERETET. Fizikai problémáinkat, betegségeinket már nem feltétlenül gyógyszerekkel (kemikáliákkal), és szikével akarjuk meggyógyítani, hanem az alternatív gyógymódok, a természetgyógyászat ősi módszereinek felhasználásával, a lelki okok feltárásával.

A „CSODÁK” szaporodnak. Egyre többször vagyunk tanúi hihetetlen gyógyulásoknak, átható személyiségváltozásoknak. Egyre többen merik bevállalni a gondolataikat, s ezzel napról napra közeledünk a kritikus tömeghez, amikor nyilvánvalóvá válik: a CSODÁK MI MAGUNK VAGYUNK! A Mindenség olyan képességekkel és tudással ruházott fel mindannyiunkat, amellyel a csodákat mindennapjaink szerves részévé tehetjük. Nincsenek kiválasztottak, vagy inkább mind azok vagyunk! Vannak, aki az úton előrébb járnak, de önmagában ez nem „erény”, csak „állapot”. Erényük abban rejlik, ha minden tudásukkal dolgoznak azon, hogy a többieket segítsék útjukon. Erről szólt ez a nap.

Gondolatébresztő előadásokkal, gyakorlatban kipróbálható módszerekkel, terápiákkal, személyre szóló tanácsadásokkal gazdagabban mehettek haza meditáció és hangfürdő utána jelenlévők. 11 terapeuta, gyógyító, tanító segített ebben: Kelemen Anita asztrológus, Reiki terapeuta Dósa Erzsébet önismereti és testi-lelki problémamegoldó terapeuta Fodor János Mauri és Yumeiho masszőr Fodorné Jolika Mauri masszőr, Bach virágterapeuta Kapu Márti hangtálterapeuta, lélekgyógyász, szellemgyógyász Simmerné Icu lélekgyógyász, lélekmasszőr Szabolicsné Sándor Ildikó a szentesi Agykontroll Klub vezetője Tóth Zsolt Reiki-mestertanár, kristálygyógyász, Tifar mester Török Gabriella kineziológus Túri-Kis Mariann masszőz, reflexológus Vári Ágnes fülakupunktúrát alkalmaz, Bach virágteraperuta A rendezvény lebonyolításában Gyüre Hajnalka, Mucsi Alexandra Zita és az Ének-Zenei Általános Iskola házigazdája, Nagyné Balog Erzsébet segítettek.

Címkék: , ,


.
SZUPERINFO.HU