Szexuális segédeszközt rendelt bosszúból a borsodi nő

  12 feb 2018

Sajókaza – Vádemelési javaslattal élt a rendőrség azzal a dédestapolcsányi nővel szemben, aki volt párját akarta megleckéztetni egy erotikus társkereső internetes oldal felhasználásával.
Személyes adattal visszaélés vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott büntetőeljárást a Kazincbarcikai Rendőrkapitányság Sajókazai Rendőrőrse egy 50 éves dédestapolcsányi nővel szemben. A gyanúsított korábbi sérelmei miatt volt ismerősét akarta kellemetlen helyzetbe hozni. Az 50 éves nő ezért a férfi új kapcsolatát, annak adatainak felhasználásával 2017 júniusában regisztrálta egy erotikus társkereső oldalon. A férfi címére pedig szexuális segédeszközt rendelt.
Az ügyben indított nyomozást a Sajókazai Rendőrőrs a napokban befejezte és az iratokat vádemelési javaslattal megküldte az ügyészségre.
A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnmegelőzési Osztálya a biztonságos internet használat, illetve személyes adataink, digitálisan tárolt információink védelme érdekében felhívja a figyelmet: úgy kezeljük személyes adatainkat, hogy ahhoz illetéktelen személyek ne férjenek hozzá, ne adja meg senkinek felhasználói nevét és jelszavát!
ÉM