Szombaton a Békéscsabát fogadja a Hódmezővásárhelyi LKC

Szombaton a Békéscsabát fogadja a Hódmezővásárhelyi LKC
Szombaton elkezdődik az NBII női felnőtt és junior kézilabda bajnokság Dél-Keleti csoport tavaszi szezonja. Csapatunk a múlt hétvégén már pályára lépett az őszi fordulóból elhalasztott mérkőzésen, és meggyőző teljesítménnyel tartottuk itthon a két pontot a Szeghalmi NKC ellen. A második félidőben volt ugyan egy kisebb hullámvölgy, azonban győzelmünk nem forgott veszélyben.

Szombaton a Budapest Bank Békéscsaba ENKSE II. csapatát fogadjuk, ellenfelünk az NBI-es békéscsabai csapat közvetlen utánpótlásához tartozó junior és ifjúsági korú játékosokból áll, így bizonyosan nem vár ránk könnyű mérkőzés. Az őszi szezonban 4 gólos vereséget szenvedtünk a Viharsarokban, úgy, hogy az első félidőben már 8 góllal is vezettünk, így van miért visszavágni ellenfelünknek.

Bízunk benne, hogy a téli szünetben megerősített csapatunk itthon tartja a két bajnoki pontot, és szeretnénk a reményeink szerint szép számban kilátogató közönségünket szép és eredményes játékkal kiszolgálni. Minden játékos Sipter Lajosné edző rendelkezésére áll, új igazolásaink, Gaál Adrienn és Németh Zsófia, valamint a térdműtét után álló Hegyi Dia ugyan még nincs 100%-os állapotban, azonban az Ő játékukra is számíthatunk.

 

2013. február 23. 17.00, Hódtói Sportcsarnok – NBII. női felnőtt bajnoki mérkőzés

Hódmezővásárhelyi LKC – Budapest Bank Békéscsaba ENKSE II

 

A felnőtt mérkőzés előtt, 15.00 órától a junior csapatok mérkőznek meg.

 

A MÉRKŐZÉSEKRE A BELÉPÉS INGYENES!

HAJRÁ HLKC!.
SZUPERINFO.HU