Tánccal segítettek

Tánccal segítettek
A siófoki C&M Táncstúdió nagyszabású táncgálát szervezett február 22-én a Kálmán Imre Kulturális Központban, melyet egy nemes céllal kötöttek össze.


A péntek esti jótékonysági gála bevételéből a Ments-vár Alapítványt támogatták, hogy ezzel segítsék a sérült gyermekekkel és fiatalokkal foglalkozó szervezetet.
A főszervezők a táncstúdió vezetői, Kovács Franciska és Fülöp Milán voltak. A gála fellépői közt szerepelt a C&M Táncstúdió helyi és vidéki csoportjai és a siófoki Harmony Dance TSE tánccsapat. Az egészen kicsiktől a felnőtt versenytáncosokig mindenki részt vett a műsorban, hogy egy különleges műsorral kápráztassák el a közönséget.
A szinte teltházas előadáson különböző táncok színes kavalkádja volt látható. Az elegáns keringőktől, a pörgős cha-cha-cha koreográfiákon át a modern hip-hop showig számos látványos táncprodukcióval készültek a fellépők.
A Ments-vár Alapítvány tagjai is részt vettek a gálán, s nagy örömmel nézték végig az egész estés műsort. Bemutatták kisfilmjüket, sőt még egy táncos produkcióval is készültek. A táncstúdió vezetőivel közösen mutattak be egy táncot, s nagyon élvezték a színpadi szereplést.
A jótékonysági gála hatalmas sikerrel zárult, az est bevételéből a rengeteg támogató segítségével 500 ezer forint gyűlt össze, melyet a két szervező adott át az alapítvány elnökének. Ezt az összeget a gyerekek javára, táboroztatására szeretnék fordítani az alapítvány vezetői.M.B..
SZUPERINFO.HU