Taxist támadtak meg Szegeden

Taxist támadtak meg Szegeden
Egy részeg akart kiszállni fizetés nélkül, a szóváltás után belerúgott a taxiba és a sofőrt is inzultálta, a vád közfeladatok ellátó személy elleni erőszak is lehet.

Egy tápéi kocsmába hívták ki a taxit hétfő este. Az autóba egy erősen illuminált állapotú férfi szállt be, aki a Tápai utcába vitette magát. Fizetés nélkül lépett ki az autóból, a sofőr utána szólt, majd szóváltás alakult ki. „Volt egy kis fogócska, és az autómba is belerúgott. Még nem tudom, mekkora a kár, a karosszérialakatos mondja meg, hogy a lámpatartó műanyagot hogyan kell javítani” – mondta el a SZEGEDma.hu-nak a neve elhallgatását kérő taxis, aki hozzátette, hogy kollégái érkeztek a helyszínre először, a járőr csak fél órával a bejelentés után ért ki. Addigra lenyugodtak a kedélyek, a vandál utast elszállították a határozottan intézkedő rendőrök.

 

A taxist tanúkét már kihallgatták, ha megállapítják a részeg felelősségét, akkor a vád a rongálás mellett közfeladatot ellátó személy elleni erőszak is lehet, amit akár három évig terjedő szabadságvesztéssel is büntethetnek.

 

(szegedma.hu)

Címkék: , , ,


.
SZUPERINFO.HU