Téli képek

Téli képek
Az elmúlt két napban többször írtunk arról, hogy az igazán téliesre fordult időjárás milyen gondokat okozott a közlekedésben, milyen veszélyekkel jár a hó, az ónos eső, a jeges csúszós út.

Pedig azt is mondhatjuk, hogy eddig szerencsénk van, hiszen viszonylag enyhe az idő, ezért a hó vizes, tapad. Mi lesz, ha feltámad a szél? Éjszakára ezt ígérik. Ekkora hó hidegben és széllel valóban komoly gondokat és fennakadásokat okozhat, a hófúvás már embert próbáló akadály.

De a télnek nem csak ilyen oldala van! Médiapartnerünk, az infoRábaköz portál gyűjti, és közzéteszi a tél szépségeit, és a gyerekek téli örömét bemutató képeket. A felvételek másokat is megihlettek. Több olvasótól is kaptak téli képeket, amikkel kiegészítették a képgalériát. Biztos nagyon sokan fotóztak a napokban a hóban, utcát, tájat, embert, állatot, növényt, bármit, ami furcsa, érdekes, új értelmet nyer a hóval együtt, vagy egyszerűen csak szép.

Kérik olvasóikat, hogy küldjenek be további téli képeket, amikkel a galériát folyamatosan bővíteni fogják. A képeket várják a facebook oldalukon , vagy a foto@inforabakoz.hu email címükön. Aki akarja, a képre ráírhatja a saját nevét, vagy azt, hogy hol készült a kép.

A galériát ide kattintva nézhetik meg,

Címkék: , , ,


.
SZUPERINFO.HU