Telt házra számítanak ma a Szigeten

A Sziget Fesztivál nulladik napján már az ottalvós napijegyesek 80 százaléka valószínűleg megérkezik – közölte a Független Hírügynökséggel kedden délután Gerendai Károly. A Sziget Kulturális Szervezőiroda ügyvezető igazgatója elmondta: a kedd esti LGT koncerten teltházra számítanak.

A jubileumi 15. Sziget Fesztivál nyitókoncertjére várják a rendezvény négymilliomodik látogatóját. Kérdésünkre Gerendai Károly közölte: a szerencsés szigetlakónak csináltattak egy kártyát, amivel minden programot ingyen látogathat.

Az esti LGT koncert a fesztiváligazgató szerint valószínűleg nagy siker lesz, amit az is bizonyít, hogy a jegyek döntő többsége elkelt. A koncertre az ottalvós hetijegyesek ingyen bemehetnek.

Kedden délután a hetijegyesek már több mint a fele megérkezett – közölte érdeklődésünkre Gerendai Károly. Estére arra számítanak a szervezők, hogy az “ottalvósok” 80 százaléka már belakja a szigetet.

Szerdától minden napra több sztáregyüttes is jut. Fellép mások mellett a Manu Chao, a The Chemical Brothers, a Pink, a Madness, a Faithless, a The Killers. Csütörtökön a világzenei színpad vendége lesz Cesaria Evora, vasárnap pedig a nagyszínpadon Sinéad O’ Connor ad koncertet.

A fesztivál részletes programja a: www.sziget.hu oldalon olvasható..
SZUPERINFO.HU