Testnek, szemnek

Testnek, szemnek
Ma már nem állja meg a helyét a régi közmondás, hogy „a szépségért meg kell szenvedni”.


Vannak az egészséges, szükség esetén diétás táplálkozást biztosító reformélelmiszerek, léteznek a mozgáshiány pótlására alkalmas testedző eszközök, és olyan alakformáló módszerek, amelyekre a testnek szüksége, a szemnek pedig igénye van. Mindezek egy helyen találhatók meg Pintér Andrea újonnan nyitott keszthelyi szalonjában, amely boltot, kezelő- és fitneszhelyiséget foglal magába.
– A termékkínálatunkban bio-, teljes kiőrlésű ősmagyar gabonakészítmények, glutén- és laktózmentes étkek, továbbá zsírégetők, lúgosítók, vitaminok, egyéb táplálék kiegészítők találhatók – mutatott körül.
Az egészség és a szépség „műhelyében” pedig különleges lehetőségekkel is találkozhatnak a karcsúsodni, jobb alakot ölteni akarók.
– Alkalmazzuk az ultrahangos kavitációs módszert, ami az alakformálás egyik legkorszerűbb és leghatékonyabb vívmánya: az ultrahanghullámok a kezelt területen a zsírsejteket szétbontják, elfolyósítják. Azok így a nyirokrendszeren keresztül a májba jutnak, s lebontás után a vizelettel együtt kiürülnek a szervezetből. A kavitációs zsírbontás a sebészeti zsírleszívás hatékonyságát adó eredményt nyújt, műtéti kockázat nélkül.
A bőrfeszesség esztétikai igényét és más szépészeti-kozmetikai szolgáltatást is a legmodernebb eljárásokkal teljesíti a szalon.
– Végzünk ráncfeltöltést, kollagén stimulálást, többféle rádiófrekvenciás kezelést, a bőrkép látványos javulásának, rugalmasságának eredményével. Van négy Flabélos-gépünk, ezek használata immár sokak által jól ismert, kiváló mozgásterápiát nyújt – tallózott a kínálatban Pintér Andrea, s még említést tett a szinte mágikus szemeket varázsoló 3D szempillaragasztásról. Már a reggeli felkelésnél is szép, kényelmes viselet, s olyan csábító tekintetet ad, ami minden nő vágya.
INFOBOX
Keszthely Kossuth u. 79.
Bejelentkezés: 30/9762-494
web: beautyszalon.blogspot.hu.
SZUPERINFO.HU