Tésztával tálalta hűtlen férje levágott péniszét a féltékeny asszony (18+)

Akt.:
Tésztával tálalta hűtlen férje levágott péniszét a féltékeny asszony (18+)
A feleség megelégelte, hogy a férje rendszerint félrelép az egyik alkalmazottjukkal, így horrorfilmbe illő módon állt rajta bosszút.

A feleség, akinek a kilétét egyébként homály fedi, állítólag konyhakéssel esett a csalfa férfinak, és levágta a legnemesebb szervét. De itt még nem fejeződött be a dolog: a nemi szervet, mintha csak egy darab virsli lenne, felszeletelte, majd megfőzte és tésztával tálalta. Azt nem tudni, hogy evett-e vagy sem a kreálmányából.

Két fotó is bejárta az internetet, az egyiken a vérbe fagyott áldozat szerepel, a másikon pedig a péniszes tészta – de a legtöbb netező annyira abszurdnak tartja a történetet, hogy elkönyvelték hoaxnak.

Forrás: borsonline.hu


Meg hát hm, más helyeken is megfordultak furcsa dolgok... A Deadspin idén is összegyűjtötte, hogy milyen bizarr tárgyak szorultak be az emberek különböző testnyílásaiba 2018-ban, ami miatt a sürgősségin kötöttek ki. Idén is a legnépszerűbb testnyílás, ahol eltűntek a nem oda illő tárgyak a végbél...

Kína - Szerencsétlen flótás épp a tengerben lubickolt, amikor összehozta a sors egy rájával, ami épp a legérzékenyebb pontját találta meg a srácnak... Pedig még fürdőgatya is volt rajta, nem meztelenül lubickolt, de a halat ez sem tántorította el, méregtüskés farkával megcsípte a fickó péniszét. ...

Címkék: , , ,


.
SZUPERINFO.HU